- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
canim peki ne ise yaradığını biliyor musun?sizin adınıza cik sevindim.2ay sadece impryl ve klomen kullandık sonra Kaan hoca art Med die bir vitamin ekledi hasarimiz 54ten 10dustu çok şükür
canim bizim daha sonuç çıkmamış.spermde çok iyi dedi kaan hoca.açıkçası niye kullanıyoruz bilmiyorum...2ay sadece impryl ve klomen kullandık sonra Kaan hoca art Med die bir vitamin ekledi hasarimiz 54ten 10dustu çok şükür
Bizim şuan görünürde bi hasar yok.daha doğrusu sonuç bekliyoruz.inşa siznde hasar duserBize kaan hoca artmed sperra trental verdi 1 aydır onu kullanıyoruz. Önceki 3 ay da klomen impryl ve merional iğne impryl tedavileri gördü ve hasar düşmek yerine yükselmişti. 1 aydır bu 3lü ilaca gecti
Canim spermin canlılığı az olmasını hangi teste çıkıyor?spermiyograminiz normal mi?kızlar bizde dna hasarı yoktu spermlerde canlılık azdı. 6 ay emodeks trental kullandık canlılık arttı spermler kalıtelı dedı kaan hoca snrasında tup bebek yaptık kımyasal gebelık oldu. sonra kaan hıocaya sonucumuzu yazdık ve spermlerın genetık olrk kalıtesının dusuk oldugunu soylemıstı tup bebek doktoru. kaan hoca buna katılmadgnı sperm testlerımızın hepsının ıyı cıktıgını soyledı. art-med imprly ve trentala dvm edın dedi 1 aydır onu kullanıyrz. bu aralar spermıygram vermemiz gerekıyor ama daha vermedık. daha dogrusu bır devlet hastanesınde verdık ama onu cok önemsemıyoruz saglıklı bır sonuctr dıye dusunmedık. sayımız ml de 2,5 kat toplamda 4 kat fazla cıktı. hız aynı. ılacın 1 aylık faydasımı hastanenın yanlıslıgımı bılmıyrm. özel bır laboratuvarda verınce karsılastrma yapacagm. bır kac aya yenıden tup deneyecegz. sorun ne gercekten anlamıyoruz.
Canim spermin canlılığı az olmasını hangi teste çıkıyor?spermiyograminiz normal mi?kızlar bizde dna hasarı yoktu spermlerde canlılık azdı. 6 ay emodeks trental kullandık canlılık arttı spermler kalıtelı dedı kaan hoca snrasında tup bebek yaptık kımyasal gebelık oldu. sonra kaan hıocaya sonucumuzu yazdık ve spermlerın genetık olrk kalıtesının dusuk oldugunu soylemıstı tup bebek doktoru. kaan hoca buna katılmadgnı sperm testlerımızın hepsının ıyı cıktıgını soyledı. art-med imprly ve trentala dvm edın dedi 1 aydır onu kullanıyrz. bu aralar spermıygram vermemiz gerekıyor ama daha vermedık. daha dogrusu bır devlet hastanesınde verdık ama onu cok önemsemıyoruz saglıklı bır sonuctr dıye dusunmedık. sayımız ml de 2,5 kat toplamda 4 kat fazla cıktı. hız aynı. ılacın 1 aylık faydasımı hastanenın yanlıslıgımı bılmıyrm. özel bır laboratuvarda verınce karsılastrma yapacagm. bır kac aya yenıden tup deneyecegz. sorun ne gercekten anlamıyoruz.
Spermde apoptoz tayini yada annexin V testi diye geciyor cnm. Bizim spermiygram alt sinirlara yakindi ml 14 milyon morf %2 toplam hiz %50. Bakalim bu yeni ilaclar ne ise yarayacak. Spermiygramda bi artis olmadi ama kalite artti diyor kaan hoca ama biz sperm tedavisinden snrada tup bebekte yine olumsz sonuc aldik. Sorunumuz sadece sperm degil galiba yum kalitesine de dusuk dediler en son. Surekli yeni bir sorun cikiyorCanim spermin canlılığı az olmasını hangi teste çıkıyor?spermiyograminiz normal mi?
Canim sizin embiriyo oluşuyorsa denemeye dvmmm...Kaan hoca,dollenme ve embiriyo kalitesizliği,spermden kaynaklanıyormuş..Ne kadar saglikli olursa olsun fark etmiyormus. bizde sürekli olara Impryl ve Sperra kullanacakmisiz.her ay 400 küsür,nezaman a kadar kullanacağız bilmiyoruz.1hafta sonra Dna hasar testimiz cikicak.çok meşakkatli,zor süreçler..Spermde apoptoz tayini yada annexin V testi diye geciyor cnm. Bizim spermiygram alt sinirlara yakindi ml 14 milyon morf %2 toplam hiz %50. Bakalim bu yeni ilaclar ne ise yarayacak. Spermiygramda bi artis olmadi ama kalite artti diyor kaan hoca ama biz sperm tedavisinden snrada tup bebekte yine olumsz sonuc aldik. Sorunumuz sadece sperm degil galiba yum kalitesine de dusuk dediler en son. Surekli yeni bir sorun cikiyor
Valla bebek pesinde kostrmaktan baska birsey yapamaz oldk cnm maddi manevi tum emegimiz ona. Bizede verdikleri 400 kusur tutuyr bikac ay kullanrz tekrar tup bebege gecerz bakalim bu sefer nasil olacak sonuc. Sizde dna hasari mi cikti baska sorun varmiCanim sizin embiriyo oluşuyorsa denemeye dvmmm...Kaan hoca,dollenme ve embiriyo kalitesizliği,spermden kaynaklanıyormuş..Ne kadar saglikli olursa olsun fark etmiyormus. bizde sürekli olara Impryl ve Sperra kullanacakmisiz.her ay 400 küsür,nezaman a kadar kullanacağız bilmiyoruz.1hafta sonra Dna hasar testimiz cikicak.çok meşakkatli,zor süreçler..
Merhaba,evet 2haftada oldu kullanali. bizde sorun yok.ama hasar testinin sonucu bikac gündür çıkması lazım ama daha mail atmamislar. onu bkliyoruzmerhaba sperra yı kullanıyor musunuz? kullandıktan sonra test yaptırdınız mı hiç?CANIM AZRAMM
Bizde bugün başladık sperra ya. Hasar sonucunuz inşallah düzelmiştir. Sonucunuz çıkınca bana da haber verir misin?Merhaba,evet 2haftada oldu kullanali. bizde sorun yok.ama hasar testinin sonucu bikac gündür çıkması lazım ama daha mail atmamislar. onu bkliyoruz
canim sonucumuz bugün çıktı.malesef ki 15hasar çıkmış yani,çok iyi hiç bi problem yokmuş.300sperme bakılmış,sadece 45tanesinde hasar çıkmış.Sunu da söyleyim.bu ilaçları kullanmak artık mantıklı gelmiyor bana...Birde bilseydim eşimi Kaan hocanin yanına gondermezdim.önce kendim hasar testini yapıp eğer sorun varsa sonra giderdi.yani herkes çıkarını düşünüyor.Kaan hocaya, spermiyogram testini gondedigimizde eşimin Ankara'ya gelmesi gerektiğini söyledi.oysaki hiç gerek yoktu.çünkü eşim gittiğinde zaten sperm testi çok iyi muhtemelen hasar da çıkmaz,ee öyleyse izmir'dede yapabilirdik.kendimi balık gibi hissediyorum şimdi.Bizde bugün başladık sperra ya. Hasar sonucunuz inşallah düzelmiştir. Sonucunuz çıkınca bana da haber verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?