• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperra ve Impryl ilaçları hakkında bilgi sahibi olan varmi aranızda?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim sonucumuz bugün çıktı.malesef ki 15hasar çıkmış yani,çok iyi hiç bi problem yokmuş.300sperme bakılmış,sadece 45tanesinde hasar çıkmış.Sunu da söyleyim.bu ilaçları kullanmak artık mantıklı gelmiyor bana...Birde bilseydim eşimi Kaan hocanin yanına gondermezdim.önce kendim hasar testini yapıp eğer sorun varsa sonra giderdi.yani herkes çıkarını düşünüyor.Kaan hocaya, spermiyogram testini gondedigimizde eşimin Ankara'ya gelmesi gerektiğini söyledi.oysaki hiç gerek yoktu.çünkü eşim gittiğinde zaten sperm testi çok iyi muhtemelen hasar da çıkmaz,ee öyleyse izmir'dede yapabilirdik.kendimi balık gibi hissediyorum şimdi.
Allah Allah neden böyle yaptı ki? Yani yorumlarda da paracı bir insan olmadığını hastasını 2. Kez çağırmadığını duymuştum. Çok şaşırdım şuanda. Biz gitmeden önce hasar testi yaptırmıştık hasar yüzde 43 yani yüksek çıktı. O yüzden gittik. Bize emodex trental klomen ve sperra verdi bugün başladık ilaçlara.
Ama sizin sonuç iyi görünüyor. Aşılama yada tüp denediniz mi?

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 canim dediğim gibi spermiyogram çok iyiydi,ama hoca sizu gormem gerek deyince orada testler iyu cikmiyormus-da,eşime mdemiş hiç gerek yok herşey cok iyi.Benim kızdığım nokta herşey cok iyiyse neden cagiriyorsun...Neyse hayirlisi artık.

Biz iki defa tup denedik.Mslesef ya saglikli embiriyo olusmuyor,yada dollenme olmuyor.bende de sorun gözükmüyor. sebebsiz ışte....Rabbim daha fazla kimseyi Aratirmasin

Eşime defalarca söyledim.önce testi yapıp sonra gidelim diye.Ama ısrarla gideceğim dedi.Benim kızdığım nokta eşimin gidip gitmemesi degil ki,,sadece bizi çağırarak boşuna bizi umutlandirmasi kızdırdı beni.

Eşime defalarca söyledim.önce testi yapıp sonra gidelim diye.Ama ısrarla gideceğim dedi.Benim kızdığım nokta eşimin gidip gitmemesi degil ki,,sadece bizi çağırarak boşuna bizi umutlandirmasi kızdırdı beni.
Dediğim gibi çok şaşırdım gerçekten böyle yapmasına. Eğer sebepsiz ise ve tekrar tüp deneyecekseniz eşin yinede vitamin kullanmaya devam etsin sende solgar female, inofolic combi bunlardan birini ve omega 3 kullan canım. En azından sebep bilinmesede sperm ve yumurtanın kalitesi için elinizden geleni yapmış olursunuz.

Dediğim gibi çok şaşırdım gerçekten böyle yapmasına. Eğer sebepsiz ise ve tekrar tüp deneyecekseniz eşin yinede vitamin kullanmaya devam etsin sende solgar female, inofolic combi bunlardan birini ve omega 3 kullan canım. En azından sebep bilinmesede sperm ve yumurtanın kalitesi için elinizden geleni yapmış olursunuz.
teşekkür ederim cnim...biz daha kuvvetli vitaminlwede kullandık.nasip ışte

slm hanimlar :)
Impryl ve Sperra ilaçları hakkında bilginize ihtiyacım var.Kaan hoca esime bu ilaçları sürekli kullanmasını söylemiş. gerçi Sperra ilacı yeni piyasaya sürülmüş.lütfen bilgisi olanlar cvplamadan gecmeyiniz.fiyat olarakta yüksek bir mevla..ne ise yaradığını bilmiyoruz. cvplariniza ihtiyacım var.
Merhba canm bizde sperra kullanıyoruz. Bizede Üsküdar devlet hastanesindeki Oğuzhan hoca önerdi daha 2. ayındayız bizde

Impryl ve Sperra ilaçları hakkında bilginize ihtiyacım var.Kaan hoca esime bu ilaçları sürekli kullanmasını söylemiş. gerçi Sperra ilacı yeni piyasaya sürülmüş.lütfen bilgisi olanlar cvplamadan gecmeyiniz.fiyat olarakta yüksek bir mevla..ne ise yaradığını bilmiyoruz. cvplariniza ihtiyacım var.
Bnm esmde sperrayi kulanio cnm ve art med yeni verdi.bizede bizede imprly yazmsdi snra.onu.artmed yazdi esim 2.nci kutuya gecdi kulanio

İmpryl yazdılar bu nedirrr????????????????
Arkadaşlar merhaba eşim askeri personel. 2011 yılında sol varikosel ameliyatı oldu. 3 senelik evliyiz son 2 3 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz Gebe kalamadığım için medicana ya gittik. Eşim sperm testi verdi sperm sayısı fdlan herşey normal fakat hız 32 ike 45 arası olması gefekirken 23 çıktı. Doktor olma ihtimali zor dedi 3 tane ilaç tavsiye etti ımprly . Promem k . Yada zeucit. Fakat internette bununla alakalı bir yorum bulamadım bunun yanımda keçi boynuzu kürü ceviz vs şeyler tüketmeye başladık. Kullanan felan varsa sperm hızı için hangisini tavsiyr edersiniz?

İmpryl yazdılar bu nedirrr????????????????
Arkadaşlar merhaba eşim askeri personel. 2011 yılında sol varikosel ameliyatı oldu. 3 senelik evliyiz son 2 3 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz Gebe kalamadığım için medicana ya gittik. Eşim sperm testi verdi sperm sayısı fdlan herşey normal fakat hız 32 ike 45 arası olması gefekirken 23 çıktı. Doktor olma ihtimali zor dedi 3 tane ilaç tavsiye etti ımprly . Promem k . Yada zeucit. Fakat internette bununla alakalı bir yorum bulamadım bunun yanımda keçi boynuzu kürü ceviz vs şeyler tüketmeye başladık. Kullanan felan varsa sperm hızı için hangisini tavsiyr edersiniz?

Zeucit yeni çıkan bir ilaç.Ocak ayında gittiğimiz uzmanımız eşime yazdı. Sperm sayısı, hareketliliğine bide kalitesine iyi geliyor dedi. Ocak ayında sperm sayısı 11 milyon, hareketlilik %40 idi. 3 ay Zeucit sonrası sayı 18 milyona çıktı. Hareketlilik arttı. Eşim ilaçtan oldukça memnun. bir üç ay daha kullanıcak. İçinde çok kuvvetli antioksidanlar varmış. Somon balığında bulunan astakasantin varmış . Sonraki konrolleride yazarım.

Promen k eşim iki seneye yakındır kullanıyor dna hasarımız vardı onu tedavi etti. Bizim hayatımızı kurtardı bu ilaç çünkü spermde dna hasarı büyük problem. Siz de sperm değerleriyle ilgili sıkıntınız varsa dna hasar testi yaptırmadan tüp bebek yapmayın tutmuyor çünkü. Tüp bebek merkezleri gelene git demiyor aldığı paraya bakar hayal kırıklığını yaşayan sensin. Impryl ben kullandım. Tüp bebek sürecinde vitamin takviyesi.

Sperra super bi ilac diyeblirm.esime.baya cok faydasi olmustuuuu

Bize kaan hoca artmed sperra trental verdi 1 aydır onu kullanıyoruz. Önceki 3 ay da klomen impryl ve merional iğne impryl tedavileri gördü ve hasar düşmek yerine yükselmişti. 1 aydır bu 3lü ilaca gecti
bu ilaçlar vesile oldu sonra mı hamile kaldınız

Back
X