erkek infertilitesi nedeniyle 2 kez mikroenjeksiyon denedik, ama başarısız olduk. Eşimde sperm sayısı 5-7 milyon, hareketlilik % 24, morfoloji % 0 çıktı
bi süredir keçiboynuzu kürünü deniyoruz. bunun dışında folik asit, çinko ve selenyumunda iyi geldiğini duydum. Bu amaçla hangi ilaçları kullanabiliriz. Tam adlarını yazabilirmisiniz. Allaha emanet olun...
maviruya biz microyu Ankarada yaptırdık. Samsunu hiç düşünmedik açıkçası. Samsunu pek tavsiye etmediler bize. İnşallah sizin ilk denemede olur. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
bizde güvenilir olmadığını öğrendik..ankara düşünüyoruz..bu ay son kez aşılama yaptırıcaz..çok bunaldık artık,ama kader,ne diyelimm...dua edip bekliycez..
benim de eşimin sperm testlerinde sürekli hareketlilik ve morfolojide sorun çıkıyodu,iki yılı aşkın zamandır bebek istiyoduk,en son gittiği doktor,enfeksiyondan şüphelendi ve sperm kültür testi istedi,gerçektende eşimde bol miktarda enfeksiyon çıktı,hemen antibiyotik(urfamycn),klomen ve evicap tedavisine başladı doktor,ve eşimin tedaviye başlamasının 10-15.gününde doğal yoldan hamile kaldım,bu ilaçların yanında düzenli olarak keçiboynuzu kürünüde uyguladık,şu an 11 haftalık ikiz bebek bekliyorum,sizde doktorlarınızdan kültür testi istemesini rica edebilirsiniz,belki sizdeki sorunda bizimki kadar basit ve kolay çözülebilecek bişeydir,Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah.
arkadaşlar moral bozmayın benim eşimde 5 milyon sperm vardı,hareketliliği çok düşüktü krugeri %3 tü ben incir kürünü denedim ve bebem karnımda 4,5 aylık oldu
sizde deneyin bence kuru inciri saf zeytinyağında 1 gece bekletip ertesi sabah aç karnına eşinize yedireceksiniz...hepiniz için dua edeceğim inşallah sizde bir gün bu güzel duyguyu yaşarsınız:Saruboceq:
bizde aynı oaylardan muzdaribiz kültür testini ilk defa duydum nasıl bir test açıklarmısın canım allah bebişlerine sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin darısı biz isteyenlere :Saruboceq:
canım diğer topikde senden haber bekliyorduk bizde, burda okudum doktorlar ne dedi kaçıncı aşılamyı deneyeceksiniz hayırlısı olsun canım demekki eşlerimizin sorunu varikosel değilmiş ama ne bilmiyoruz neden bu spermler bizden kaçıyolar:roflol:
spermiyogram gibi bi test canım,eşin yine sperm veriyo,bu sefer farklı şeylere bakıyolar ama,çok aşamalı bi test,biz özel laboratuvarda yaptırmamıza rağmen 3 gün sonra çıktı sonuçlar,sanırım spermleri bişeyin içinde bekletip,enfeksiyon üreyip üremediğine bakıyolar
inşallah sorunuzu kolayca halledip,bebişinizi alırsınız kucağınıza.
canım bu testi samsun da nerde yaptırdınız..ilk defa duydum bu testi..bizde yaptırsak hemen ..belki de böyle bir sorun vardır..bir de bildiğin ii bir üroloji uzmanı tavsiye edebilirmisin?
eşim Ahmet Gençbay'a gitti,meydanda özel muayenesi var,aynı zamanda ssk'nında doktoru sanırım,iyi bir doktor,testide yanlış hatırlamıyorsam Düzen laboratuarında yaptırmıştı eşim,inşallah herşey istediğin gibi olur.
alazzehra incir kürünü biraz daha detaylı anlatabilirmisin lütfen... her gün 1 tane mi yenecek, ne kadar süre kullanılacak, sadece eşim mi kullanacak vs. teşekkür ederimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?