arkadaslar sonuc negatıf maaleseff :((

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
arkadaslar 11.gun testımı yaptrdım.maalesf negatf.dr. eger olsa cıkardı dedı.demekkı ılaclardan gecıkmıs adetım.uzulduk tabı ama hayrlısı.ıns baska sefere :a015:

• Konu Sahibi EU3
@ysencin canım benim ya ne diyeceğimi bilmiyorum ne kadarda üzülme desem boş biliyorum ama seninde dediğin gibi hayırlısı canım demek daha zamanı değilmiş allah sana güç ve sabır versin canım

• Konu Sahibi EU3
arkadaslar 11.gun testımı yaptrdım.maalesf negatf.dr. eger olsa cıkardı dedı.demekkı ılaclardan gecıkmıs adetım.uzulduk tabı ama hayrlısı.ıns baska sefere :a015:

cok üzüldüm canım kendini üzme kısmet artık

• Konu Sahibi EU3
bende bugün test yaptım doktor kızdı tam sonuç 14. günden sonra belli oluyormuş o yüzden üzülme 24 ünde bıdaha test yap bence moralinide bozma

• Konu Sahibi EU3
negatif derken kaç çıktı benim 1.37 çıktı tabi doktor belli olmaz dedi

• Konu Sahibi EU3

canım benim yaaaa...inan çokk üzüldüm yaaa...negatif sonuçlarda moralim nasıl bozuluyor yaaa...rabbim sana güç versin sabır versin...
hakkımızda herşeyin hayırlısı canım ...

• Konu Sahibi EU3

Canım benim ya üzüldüm ama sıkma canını insallah bidahaki sefere olur canım benim. :çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

• Konu Sahibi EU3
canını sıkma lütfen herşeyin hayırlısı önümüzdeki ay olur belki ondan sonrakinde ama sakın umudunu kaybetme sen istediğin sürece herşey olur

• Konu Sahibi EU3
canim cok uzuldum sen tup bebekmi yaptirmistin??kac cikti kanda deger???

canim üzülme baska sefere bende bugun negatif sonucu aldim pek üzülmüyorum galiba alistim

canım ya gercekten cok üzüldüm ne olur üzülme vardır bunda da bir hayır ne yapcaksın elinden gelen bu allahım verdikten sonra her kosulda verir vardır zamanı inş. o zamanda en kısa sürede sana gelir tabi üzülmemek elde degil ama bugünü atlat yarın senin için yeni bigün yeni umut yarınlara bak bol bol şanslar canım

@yshencim çok üzüldüm ama olsun bişey kaybetmiş sayılmazsın sadece elindekini değerlendirdin, bende dondurulmuşla tutmazsa yine üzülürüm ama enazından çok fazla emek sarfetmediğim için çokta etkilenmem diye düşünüyorum inşallah öyle olur, inşallah bidahakine gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım

z@z@ ve @ysencim ikiniz için de çok üzüldüm,Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde verir inşallah

canim üzülme baska sefere bende bugun negatif sonucu aldim pek üzülmüyorum galiba alistim

canım ya senindemi tutmadı bi günde iki üzücü haber aldım inanki cok üzüldüm inşallah başka sefer tutar allah yardımcınız olsun emeklerinizi boş cıkarmasın

aysen ve zaza ikiniz için de çok üzüldüm.İnanacınızı , umudunuzu kaybetmeyin kızlar biz de birgün anne olucaz inşallah

ya inanmıyorum ben senden çok umutluydum üzülme canın sağolsun

zaza beni hatırladın mı 6 mikro negatifim ben.yani kader arkadaşı.biz de birgün pozitifi göreceğiz inşallah:içelim:

zaza beni hatırladın mı 6 mikro negatifim ben.yani kader arkadaşı.biz de birgün pozitifi göreceğiz inşallah:içelim:

tulipe evet canim seni tanidim profiline yazicaktim ama kapali
ben alistimya negatif görmeye sanki positif olsa bile inanmayacaktim
benimde 4 asilama ve 5 tüp bebek denemem oldu yani 9 negatif insan alisiyor kismet degilmis vardir bir hayir deyip susuyoruz istea.s.

canım çok üzüldüm.inşallah bidahaki sefere.kendine iyi bak.allaha emanet ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…