arkadaslar sonuc negatıf maaleseff :((

canım benim çok üzüldüm. üzlüme demek faydasız biliyorum. umarım allah kucaklarımızı boş bırakmaz

CANIM ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN AMA KISMET NAPALIM BİXDE BİGUN POZİTİFİ GÖRECEĞİZ İNŞALLAH :teselli:

tulipe evet canim seni tanidim profiline yazicaktim ama kapali
ben alistimya negatif görmeye sanki positif olsa bile inanmayacaktim
benimde 4 asilama ve 5 tüp bebek denemem oldu yani 9 negatif insan alisiyor kismet degilmis vardir bir hayir deyip susuyoruz istea.s.

canım yaa senin için ne kadar zordur...ama rabbim sabrınıda veriyor.insan başına geldikçe nelere katlanıyor..inşallah rabim sana hiççç ummadığın anda meleğini gönderir...a.s.

canbım benim üzülme rabbim bana 14 yıl sonra bebek daha verdi doktorlar bile sok oldu tüp bebek asılama denedik olmadı ama su an normal yolla hamile kaldım üzülme ümidini kaybetme allah büyük en yakın zamanda insallah seninde kucağına bir evlat vericektir

geçmiş olsun canım sakın yılma muhakkak bebeğini kucaklayacaksın devam sakın yılma ve toparla kendini yeniden asıl sevgiler

Ayşen ve Zaza ikinize de çok üzüldüm ama hayırlısınıı dilemekten başka çaremiz yok.Zamanı gelmemiş demek ki.,umudumuzu kaybetmeyelim.

benimde 11 gün geçti teste çıkmadı.dr gittim kan testi yaptı
büdün almaya giderken adet oldum.amaan daha oğlum küçük olur daha var zamanı.mvsimsel değişiklikmiş.

arkadaslar 11.gun testımı yaptrdım.maalesf negatf.dr. eger olsa cıkardı dedı.demekkı ılaclardan gecıkmıs adetım.uzulduk tabı ama hayrlısı.ıns baska sefere :a015:

canım seni çok iyi anlıyorum bende 2 kez neğatifle karşılaşınca sanki orası başıma yıkıldı sandım nasıl ordan çıkacağımı anlayamadım insan tabiki hep o güzel haberi almak istiyo ama herşey allahtan belki maddi bazı şeylere sahip oluyoruz ama anu o güzel bebeği kucağımıza sunacak kişi rabbimdir. Moralini bozma inşallah bizlerde bir gün dualarımızın kabul olacağına inanıyorum,allah yardımcısı olsun tüm hamişlik bekleyenlerin............

zaza ve aysen çok üzüldüm..hayrılıs böyleymiş demekki kzıalr...inşallahbir dahaki sefere....

Canım hayırlısı olsun üzülme demekle olmuyo biliyorum en kısa zamanda pozitifi görüsün inşallah........

tulipe evet canim seni tanidim profiline yazicaktim ama kapali
ben alistimya negatif görmeye sanki positif olsa bile inanmayacaktim
benimde 4 asilama ve 5 tüp bebek denemem oldu yani 9 negatif insan alisiyor kismet degilmis vardir bir hayir deyip susuyoruz istea.s.

İnşallah enkısa zamanda kendiliğinden oluverir Allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin

sevgılı arkadaslarım hepınıze ayrı ayrı desteklerınız ıcın cook tesekkur ederım.saolun gercekten ınsan cok sevınıyor uzuntusunu kendını gercekten anlayan ınsanlarla paylasınca.
cevabımı gec yazdım kusura bakmayın arkadaslar cunkı dunden berı kendımızı toparlamaya calısıoruz esımle.o benden daha cok etkılendı dıyebılırım bu sefer.o yuzden dunden berı gezıoruz:))
zazacım senı cok ıyı anlıyorum ama kısmet kader ne yapalım..
mehay ve elıf23 ben 1 tane mıcro yaptrdım olmadı,bu da 2.denememdı dondurulmus embrıyolarımla.sonucum < 1.00 yazıyordu kagıtta.dr olsa cıkardı dedı.adet olmadıgım ıcın hala ve benım de pek sasmadıgı ıcın aılem hala ınanmıyor sunuca ama.keseke bı surprız olsa ama sanmam.ztn bugun o kdr agır ısler yaptım kı evde nasılsa negtf dıye annem cok kızdı ama:)kadın hala ınanmıyor:)

canım benim yaa kendini toparlaman çokkk iyi...
valla açıkçası bendede hiçççç umut yokkk...rabbim sabır versin bizlere güç versin...

Son düzenleme:
amın cnm ama oyle umutsuz olma lutfen .herkesın sonucu boyle olcak dıye bısey yokkı.hem bu ay ne guzel sonuclar alındı.umıdını yıtrme lutfen.kendımı toparlamam 1 gun yogun bı sekılde surdu ama topladım cok sukur.sonucta Allahın verdıgıne her sekılde razıyım dedım O en dogrusunu bılır

amın cnm ama oyle umutsuz olma lutfen .herkesın sonucu boyle olcak dıye bısey yokkı.hem bu ay ne guzel sonuclar alındı.umıdını yıtrme lutfen.kendımı toparlamam 1 gun yogun bı sekılde surdu ama topladım cok sukur.sonucta Allahın verdıgıne her sekılde razıyım dedım O en dogrusunu bılır

hayat devam ediyor sonuçta.ümitler biterse hayat da biter.allah büyüktür.olmazsa da dünyanın sonu değil ya. olsa çok çok iyi olur tabi hepimiz için

@yshencim okuyunca çok kötü oldum.Nolur kendini bırakma sakın öyleleri varki tedaviyle olmuyor allah kendiliğinden veriyor.Umarım sendede öyle olur.

saol esıncım ben ıyıyım cok sukur.artık önüme bakıyorum ne yapmalıyım diye karar vermeye calısıyorum.insallah dedıgın gıbı olur hıc bellı olmaz.Allah nelere kadır

X