Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadaşlar son defa doğal yolları denicem..Programımı yaptım.

Mrb canim simdi sana bi yontem onerecem ama belki fake oldugumu dusunursun lakin valla fake dglik ben kendim bu yontemi denedim ve bir hafta icinde gozle gorulur fark yaratti sadece gogus dgl kalcalarda ayni yontemle buyuyor diklesmiyor ama buyuyor vallahi
Gogsunu ve kalcalarini her gun en az 15 dkk ovala ama sımsiki ovala icindeki bezler buyuyormus ben goguslerimi bu sekilde buyuttum kipkirmizi oluyor agriyor ama gercektende buyuyor kaclarimi yapmakta zorlaniyorm oyzdn pek yapmiyorm
Bu yontemi facede bi serefsiz soylemisti fotomu paylasmistim bi gerizekali goguslerin cok kucuk surekli ovalarsan buyur ayni sekilde kalcalarinda buyur demisti kufur sayip engel attim ama baya faydasi oldu dene derim bu kadar ilac kūr falan almaya degmez parani cebine koy derim:)))

Yaşınız baya genç olduğu için, ve ergenlikten yeni çıktığınız için sizde baya etki eder. Fakat yaş büyüdükçe sadece masaj yeterli olmaz diye düşünüyorum. Sizin adınıza sevindim :)

Peki sen kac yasindasin

Ya kızlar büyük göğüsün de çok zorlukları car yazın öldürüyor hele sırt agrisi onu hiç demihm inanın bazen küçük olanlara imreniyirm

merhaba bi faydasını gördün mü? ben de başlamak istiyorum ama kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…