- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bunlar benim son programımda belirlediğim yöntemler.Satın almam gerekenler ve diğer yöntemleri birleştirdim ve böyle bi sonuç çıktı.
(Ölçülerim şuan; göğüsaltı 73 üstü 80 cm..boyum 1.63 kilom ise 48...hedefim 55 kilo olmak)
Almam gerekenler;
1-Saraçoğlu kürü 150 lira
2-Dermaroller 100 lira
3-Pompa 40 lira
4-şemsarslan göğüsbüyütücü krem 65 lira
_______________________________________________________________________________________________________________________
İçilecekler; 1-Adaçayı 2-Rezene 3-Oğulotu 4-Isırganotu çayı
Yenecekler; 1-Çörekotu 2-Kuruüzüm 3-Hurma 4-kuruincir
Masaj yaparken; 1-Şerbetçiotu (kendi tekniğimle yapmayı düşünüyorum) 2-üzümçekirdeği yağı 3-narçekirdeği yağı 4-bebe yağı (çörekotu yağı yok çünkü tüylenme yaptı)
_______________________________________________________________________________________________________________________
Ve Programım;
SABAH: 1 kupa bitki çayı,1 tatlı kaşığı çörekotu,Masaj-krem yada yağ-pompa-buz.
ÖĞLEN: hurma, kuruüzüm, incir herhangi birini yemeliyim.dönüşümlü bi şekilde hepsi en az bir aylık süreyle..
AKŞAM: 1 kupa bitki çayı,Masaj-dermaroller-krem yada yağ-pompa-buz.
Kızlar bu son dileğim...yazdıkalrım hepsini düzenli yapmam ramazandan dolayı Ağustosu bulur..ama yinede elimden geleni yapmayı düşünüyorum.yoksa seneye ilkbahar silikon düşünmek zorunda kalırım..azda olsa göğüs dokum var ve onu büyütebilirim diyorum.içimde bi umut var ve isteğim 75 beden dolgusuz bir sutyen.şuan 80 cm...bakalım burdakiler gibi 10 küsür cm büyütsem değme keyfime
Mümkün olan zamanlarda sutyen takmamak ve hafif sporda bu programa dahil.
merhaba matemm, internette saraçoğlu kürünü bulamadım. bana yardımcı olur musun lütfen?
Şimdiye kadar hiçbir şey denemedim. Eylülde başlamak istiyorum. Bakalım neler olacak umarım işe yarar
Benimde yaş 24. Eylülden önce başlamam mümkün değil yaz tatili malum koca bir aile bir arada. Eylülde kendi evimde tek başıma rahatça yaparım her şeyi. Güzel sonuçlar alalım lütfen yacanım hafif bi programla daha erken başlamalısın bence..en azından hafifte olsa masaj azda olsa bitki çayı...umarım sende faydasını görürsün.
ne kadar erken başlasan o kadar iyi benim yaş 24 artık uzun yıllardır bunu düşünmekten bıktığım için programım yoğun olmalıydı.çünkü son çarem..
Benimde yaş 24. Eylülden önce başlamam mümkün değil yaz tatili malum koca bir aile bir arada. Eylülde kendi evimde tek başıma rahatça yaparım her şeyi. Güzel sonuçlar alalım lütfen ya
İnşallah canım yazarım başladığımdainşallah canım programa başlamadan önce mezura al ölçülerini bil daha sonra 2 ayda bi ölçüm yapmayı düşünüyorum ben..
başarırız umarım
Çok teşekkür ederim anladım şimdi
72-80 çıktı benim ölçülerbu şekilde ölçüyorsun canım tabii sutyensiz
Ölçülerimiz aynı sanırım bu işe birlikte başlayalımBi arkadaşım var 49 kilo ve göğüsleri 90 beden..
bu işin kiloyla çokta alakası yok bunu anladım..
Ölçülerimiz aynı sanırım bu işe birlikte başlayalım
Aslında daha yoğun bir program düşünüyordum ama eylülden önce başlayamam. Arkadaşın dediği ilginç sadece 1 kupa çayla olacak mıdır ki bilemedim kafam karıştı yani çaya başlasam bir bakayım ne var ne yok işe yarıyor mu sonra eylülde sıkı bir programa başlasam diyorumcanım cm olarak ölçtünmü karını verdinmi hangi programı uygulayacağına..hayıt tohumuda dikkatimi çekti yan etkileri yoktur umarım.o arkadaş günde 1 kupa içmiş sadece
Canım bir önceki sayfada yazdım ölçülerimicanım cm olarak ölçtünmü karını verdinmi hangi programı uygulayacağına..hayıt tohumuda dikkatimi çekti yan etkileri yoktur umarım.o arkadaş günde 1 kupa içmiş sadece
kızlar benim göğüslerim silikon .ama yaptıralı 5 yıl olduğu için biraz deforme oldu tabiki ve ilk gün ki büyüklüğüde çok kalmadı,ama yinede büyük tabi..evli olunca malum..dün aktara gittim öyle sağa sola bakınırken bitkisel göğüs büyütücü ve şekillendirici bakım yağı gördüm,satıcı bayanda zaten komşumuz olduğu için rahatlıkla kullanmamı söyledi..dün akşam eve gelir gelmez yatmadan uyguladım bide az önce sabah sürdüm masaj yaparak..isterseniz adını ve içeriğini yazabilirim..bu arada asıl alma amacım ucuz olması 12 tl
Evet canım yazar mısın içeriğini ve adını çok iyi olur bizim için de sonra gelişmeleri de senden dinleriz hem