yani sizin 10 cm bi fark oldu..sütyen ölçünüz bir beden değişmeli bu durumda yada eskisine göre dolgun olmalı..cm.ler kişiden kişiye çok farkediyor..benim sütyenin yarısı boşyaDolu dolu bir program canım kesinlikle şerbetçi otu ve masaj kilit nokta bende ilk basladigimda alt80 üst 85-86 falandır bir ay şerbetçi otu içtim ve keten tohumu yağı ile masaj yaptım ilk bir ay üstten doksan oldu daha sonra şerbetçi otunu krem yaptım zaten okumusundur yapılışini adaçayı içtim yatmadan önce ve gündüzden rezene çayı ayrıca hergun buz masajı yoğurda kara üzüm çekirdeği atıp yiyebilirsin yoksa kara üzüm yiyebilirsin varsa hurma günde üç tane,bol nane ve nar ikinci ayın bitti canım ustten96cm üçüncü ayima geçerim kalıcı olması için bu ayda şerbetçi otu icicem ve masaj olarak çörek otu yağı ile masaj yapıcam hedefim üstten 102 falan çünkü sırt ölçüm seksen ve b cup şuanda doluyor ve Azda boşluk kalıyor 100olunca tam dolar diye düşünüyorum iki cm de tassin demiama ben birçok yorum okudum canım inanki büyüyor buyumuyo diyenler üç haftada bırakanlar ki ben ucuncu ayına gecccem marta kadar masaj ve karışık bitki çaylarla devam ediyor azalticam durmak yok yola devam İNAN
ŞERBETÇİOTU nun tadını seviyorum bende bulantı yapmadı..östrojeni artırması tehlikeli bişeymi..günde 2 bardak fazlamı sizceSeninle bu yola varım canım hayiti şerbetçi otu ile içme şerbetçi otu östrojen artıran bir bitki hayıt ise hormon dengeleyicihayiti en son iç sekerim
keşke eski yeni hali diye fotoğralasaydın..daha bariz görürdün aradaki farkı..sencede bu yaptıklarından sonra 1 beden büyümüşmüdür..mesela benim üstler dümdüz sayılır oralarda dolgunlaşıyormu..Seninle bu yola varım canım hayiti şerbetçi otu ile içme şerbetçi otu östrojen artıran bir bitki hayıt ise hormon dengeleyicihayiti en son iç sekerim
benimde alt tarafa doğru dolgun..üst kısım dümdüz.6-7 cm lik fark alttan kaynaklı yani..İki aylık emeğin sonucu bunun bir tık daha küçüğü ama olmasını istediğim tam bu bir üç dört cm daha küçük benimki bundan
hala devam ediyor musun gelişme var mı son durum be kaç cm büyüdü ben de 2.ayımdayım hayıt kullanıyorumİki aylık emeğin sonucu bunun bir tık daha küçüğü ama olmasını istediğim tam bu bir üç dört cm daha küçük benimki bundan
bi gelişme sağladınızmı? şuan bedeniniz kaç?Çörek otu yağı kullanıyorum ben daha bir hafta oldu ayrıca buz masajı yapıyorum her gün bir bardak adacayi içiyorum.Kizlar açıkçası bu yöntemler bana uydurma geliyordu biraz ama denemekten ne çıkar ki dedim.Bir ay felan düzenli kullanacağım gelişme olursa paylaşırım
son durumun nedir canım toplamda kaç cm lik büyüme sağladın..?İki aylık emeğin sonucu bunun bir tık daha küçüğü ama olmasını istediğim tam bu bir üç dört cm daha küçük benimki bundan
Canım öyle çok bir değişiklik olduğunu söyleyemem ancak normalde 75B takıyorum biraz boşluk oluyordu önde şimdi tam olmaya başladı.Her gün düzenli en az 10 dk masaj yapıyorum hiç aksatmadan ve kısa bir zamanda biraz da olsa dolgunluk olduğunu söyleyebilirim.Folyo gibi bir şeyle sarıyorum yatmadan önce hem yağı daha iyi emiyor hem de kıyafete felan bulaşmıyorbi gelişme sağladınızmı? şuan bedeniniz kaç?
son durumun nedir canım toplamda kaç cm lik büyüme sağladın..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?