- 22 Mayıs 2023
- 52
- -6
- Konu Sahibi kalpkalbekarsi
Arkadaşlar benim bir arkadaşım var normal arkadaşım. İyi arkadaş olduğum, sevdiğim birisi fakat bana yan yanayken pek de arkadaşmışız gibi davranmıyor. Flörtöz davranıyor. Düzenli bir yazışmamız yok, sadece sosyal medyadan video yolluyoruz düzenli olarak. Yazışsak bile arkadaşça oluyor. Bazen birbirimizi aradığımız bile oluyor. Bunlar da kesilecek bir süre sonra yavaş yavaş uzaklaşacağımızı tahmin edebiliyorum. Fakat onun sevgilisi var yurt dışında yabancı. Sadece 2 kez gelmiş arkadaşımın yanına ve üç yıldır berabermişler. Evlenmeyecek misiniz diye sormuştum hazır değilim daha dedi. En kötüsü ben de ondan etkileniyorum bana yakın davranışlarından. Ona çok alıştım. Hiç kopmak da istemiyorum koparsam çok üzülürüm. Yani baş başayken bana yaklaşıyor sevgili gibi davranıyor yani bizi gören sevgili sanır o derece. Ama öyle öpmek falan yok tabii yanlış anlaşılmasın. Hatta çevremizdekiler bile aranızda bir şey var ama söylemiyorsunuz deyip duruyor herkes bizim aramızda olanın bitenin farkında. Ve bana yakın olmaktan da çekinmiyor çevremizdekilerin yanında bile. Ben de ona yakın davranıyorum. Otururken bile birbirimize yapışık bir şekilde oturuyoruz. Aramızda bir şey yok diyoruz her ikimiz de birisi çok yakışıyorsunuz dediğinde o teşekkür ederim eyvallah dedi. Hiç böyle ayıp ediyorsunuz falan demedi. Bir keresinde dekoltemi kapattırdı sadece benimle birlikteyken açık olabilir ben göreyim gibisinden bir şey söyledi. Ben ona sürekli sevgilisi ile alakalı ima yapıyorum baş başayken her yapışımda ya elimi tutuyor bahaneyle ya da kolunu omuzuma atıyor falan. bana çok güzel bakıyor. Benden mesela gözlerini hiç ayırmıyor bazen saniyelerce birbirimizin gözlerine bakıyoruz hatta sessizce bile bakıştığımız oldu yan yana hiç konuşmadan. Sizce ne yapmalıyım, ne olur bana bir yol gösterin akıl verin. Ama beni ne olur eleştirmeyin acımasızca bir yorum istemiyorum lütfen . Beni de anlayın ne olur akıl verin bana kafayı yiyeceğim. Onunla konuşup resti çekmek istiyorum ya o ya ben diye ya da bana karşılık verdiği gibi karşılık vermek istiyorum umursamayıp.