• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce gebe miyim bakar mısınız

Senemisback

🐛
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
2.391
4.408
83
Adetim 4 gün gecikti test yaptım bugün sabah sizce gebe miyim allahım inanamıyorum çizgi çizgi olduğuna 😳 elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım eğer gebeysem hemen doktora mı gitmeliyim

Eklentiler

• B9D66FCA-8DAA-4D35-9B12-4FC43187AE65.webp
    B9D66FCA-8DAA-4D35-9B12-4FC43187AE65.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 147
Adetim 4 gün gecikti test yaptım bugün sabah sizce gebe miyim allahım inanamıyorum çizgi çizgi olduğuna 😳 elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım eğer gebeysem hemen doktora mı gitmeliyim
Gözün aydın cnm hamilesin🤗

Gözün aydın olsun cnm, miss gibi gebişsin.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲🙏☺️

Aa ne kadar da güzel bir çift çizgi maşallah 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Back