• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce de ayıp etmemiş mi?

dreamxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
71
29
3
26
Arkadaşlar sevgilimle bizim evin arası 45 dk. o daha merkezi bir yerde oturuyor sürekli ben gidiyorum onun yanina Onun oturduğu yer daha güzel diye. telefonda bir konuşma geçti aramızda. Cay yapıyorum dedim ooo afiyet olsun dedi ben de bigün gel içelim birlikte dedim sonra ben napcam orda yaaaa dedi gevşek gevsek. istemesen bile nezaketen olur belki gelirim de yahu. Ne bileyim bir anda sogudum sanki ondan.

Genelde düşünmeden konusuyor kırılıp kirilmamisim umrunda değil ben de artik Yoruldum haliyle soğumaya başladım
Hak ettiği payı vereceksin anlayacağı dilden konuşacaksın aksi takdirde olan bize oluyor ceremesini biz cekiyoruz kimi neyi kaybedeceklerinin farkında olmaları lazım

Büyük konuşmamak gerek insan bu bugün küçümsediği yeri yarın mumla arar belki belli mi olur? Hiç sevmem böyle patavatsız, burnu havada insanları ben olsam ben de soğurdum.

Hak ettiği payı vereceksin anlayacağı dilden konuşacaksın aksi takdirde olan bize oluyor ceremesini biz cekiyoruz kimi neyi kaybedeceklerinin farkında olmaları lazım
Konuştum bu konuyu hatta ayrıldık baristik , dedim ben artik Yoruldum senin kirmalarindan dedim sonra bu ben değiştim akillandim artik dedi , sonra iyi gitti yine ama simdi bu olay geçti aramizda . bi de ses tonu da değişik hani sallamayan bi konuşma tarzı vardır ya o tarzda konuşuyor sanki. Seviyorum ama Yoruldum yoruldukca da sogudum .

Büyük konuşmamak gerek insan bu bugün küçümsediği yeri yarın mumla arar belki belli mi olur? Hiç sevmem böyle patavatsız, burnu havada insanları ben olsam ben de soğurdum.
Aslında hic görmedi burayı tamam çok güzel bi yer değil yaşadığım yer ama mesela sevgili olmadan önce gelirim demişti. Ya onu geçtim sevgilinleyken her yer güzel gelir be insana. Ne bileyim cidden kırıcıydı.

en sevmediğim erkek tipi nezaketsiz, tabi ki o da gelecek gelmiyorsa ortada buluşulur. o nedir sürekli ayağına git oldu. paşa mı bu

en sevmediğim erkek tipi nezaketsiz, tabi ki o da gelecek gelmiyorsa ortada buluşulur. o nedir sürekli ayağına git oldu. paşa mı bu
Ben bu durumu hic sorun etmiyodum biliyomusunuz , 45 dk çok da değil hem sahili güzel daha iyi vakit geciririz diye gidiyordum. Buraya gelsin diye de hic ısrar etmedim ama boyle bi konuşma geçti aramızda inanın buz gibi oldum ya. İnsan sevse de soguyormus

Ayıpın kralı bna yapıldı be arkadaşım:)) aile dostumuzun oğlu önce bnle ilgilenio gbiydi sonra ablasının telimden bile engellettirdi !! Düştüm durum aklımdan bi saniye çıkmıyor rexil oldum rezil en ufak bi kavgada ailem bnu öne sürecek ömrüm boyu bu rezillikle yaşıcam şimdi çıkar birileri ay bumı yani hiç umrum dglsiniZ ne kadar zor utanç. Verici bi durumda olduğumu bi ben biliyorum !! İntiharı düşünüyorum yalanım varsa bu mübarek gğn Allah Can'ımı çkartsın

İlk mesaja derdini seveyim dedim. İkinci sayfada da hep böyle ilgisiz olduğunu okudum.
Şimdi ne desem bilemedim :KK14:
Sizin sorunlarınız olduğu için her şey seni rahatsız ediyor olabilir. Ama senin soğuduğun biriyle sevgili olmanda normal değil. Her buluşmada sen gittiysen artık gitme. Baktın gün geçtikçe daha da soğuyosun ayrıl olsun bitsin.

Sizi küçük görmüş sanki. Haklısınız ben de olsam kırılırdım.

Zamanında erkek arkadaşım ve ben de sizinle aynı durumdaydık. O daha lüks bir semtte oturuyordu. Bir ara yemek yiyeceğim dedim fast food ismi verdim. Hafif dalgaya alarak "aa orada var mı bu zincir" demişti.
Bakın sonra aynı adam araba alacağız deyince "sizin gücünüz bizimki gibi almaya yetmez" dedi. Bunları anlatma sebebim dikkatli olun ufak tefek şeyler zihniyetini ortaya döküyor olabilir.

Back