Arkadaşlar sizce bu pike takımını yatak örtüsü olarak kullanbilir miyim?

damla61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
57
5
98
Bursa
Arkadaşlar bu pike takımını özel yaptırdım.Çok şatafatlı yatak örtülerinden hoşlanmıyorum.Sade bişi olsun istedim.Sizce ayrıca yatak örtüsü almam şart mı?Fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden tşklera.s.

Eklentiler

• $P1280064.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $P1190037.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $P1190041.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $P1190042.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 100
Bence yatak örtüsü olarak çok rahat kullanabilirsin çok şık bir pike olmuş.
Ben bunu görsem zaten yatak örtüsü sanırdım, pike olduğunu düşünmezdim kaydirigubbakcemile3

ben de pike olduğunu düşünmeedim bile çok güzel olmuş güle güle kullan

bence de yatak örtüsüne uygun yapılmış. hatta yazın falan sadece bunu kullanırsın. hem şık durur, hem de sizi de örter..

hiç gerek yok
yatak örtüsü gibi zaten hiç aklıma pike olduğu gelmezdi siz söylemeseniz

ben helal olsun.diyorum.özellikle kullanışlığı açısından.çok yer kaplamayacak bişey diğerlerinden sıkılınca koyacak yer bulamıyorsun dev gibiler.gereksiz şeyler.
banane banane ben de isterim.

Bence güzel olur kullanabilirsin. Ben yatak örtüsü kavramından hoşlanmayan biriyim. Yatak örtüsü bana gereksiz bir ayrıntı olarak geliyor. Ben şimdilik yaz için Hobby'den güzel bir pike takımı aldım. Yatak örtüsü diye onu kullanıyorum. Neden olmasın ki?

bence de kullanılır canım. zaten yatak örtüleri hem çok pahalı hem de çok ağır şatafatlı oluyor sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…