İnternette akciğer kanseri bile diyor kafaya taktım bu sefer daha ağrıyor biri yardımcı olabilir miBel ağrısı değil böyle sırtımın ortası ağrıyor nefes alıp verirken de değişik bi ağrı oluyor neden olabilir sizce bazen karnıma da vuruyor yanlarım da ağrıyor 2 gündür böyle. Ciddi bişey olabilir mi geçmezse doktora gidecem. Tam orta ve aşağı biraz ya böule
Bu son 2 gündür oldu yani durulmayacak kadar bi ağrı yok ama rahatsız ediyorDr a gidin tabii ki ama gastrit de sirt ağrısı yapar mesela ben bugün sirt ağrısından ölüyorum gastritim var.
Zatürre olabilir misin ?Bel ağrısı değil böyle sırtımın ortası ağrıyor nefes alıp verirken de değişik bi ağrı oluyor neden olabilir sizce bazen karnıma da vuruyor yanlarım da ağrıyor 2 gündür böyle. Ciddi bişey olabilir mi geçmezse doktora gidecem. Tam orta ve aşağı biraz ya böule içi ağrıyor gibi sizce neden
Hghj adım çıktı daha ama evdeyim kaç gündür klima falan çarpmadı umarım ciddi bişey yoktur rahatsız oldum bayağı dmdmmdfKafana takacak bişey bulmuşsun gene :) yel almışsındır klima falan maruz kalmışsındır yele ondan o sıcak tut kendini
Geçen kulak ağrısı için baktım kulak kanseriymisim :) internetle olur mu ya lütfen artık insanlar boşuna mı o kadar yıl okuyup üstüne uzmanlık için tekrar okuyor.İnternette akciğer kanseri bile diyor kafaya taktım bu sefer daha ağrıyor biri yardımcı olabilir mi
O kadar bi ağrım yokZatürre olabilir misin ?
Kız bişey olmazHghj adım çıktı daha ama evdeyim kaç gündür klima falan çarpmadı umarım ciddi bişey yoktur rahatsız oldum bayağı dmdmmdf
YA evet onu da diyecektim dün çok gazım vardı açık açık söyleyecem kusura bakmayın. İnşallah ciddi bişey yoktur devam ederse gidecem doktoraGaz sıkışması gibi basit bisey bile olabilir ama ciddi bisey de olabilir. Doktora gorunmeniz gerek
YA kemik ağrısı değil sanki içim ağrıyor o vuruyor jmsnmdmd yanlarım falan da ağrıyor arada karnım değişiğim bu aralar mxmxmxKız bişey olmazbana da oluyo spordan en küçük kemiğim bile ağrıyor hepsine internetten baksak stresten ölürüz bak hayatına yahu
İnternet adamın psikolojisi bozuluyor yA kalp akciğer falan yazdı daha ağrı şiddetlendi dmxmdmxGeçen kulak ağrısı için baktım kulak kanseriymisim :) internetle olur mu ya lütfen artık insanlar boşuna mı o kadar yıl okuyup üstüne uzmanlık için tekrar okuyor.
Zaten demişim geçmezse gidecem burda yaşayan olup fikir verenlere sordumm herşeye de bi şöyle böyle yapmayın demeseniz keşkeYani buradan hastalık mı öğrenilir Allah aşkına? Klima çarpması da sırt ağrısı yapar, bel fıtığı da, aort disseksiyonu da. Ve daha başka şeyler de. Yani kendi kendinize tanı koymasanız keşke. Önemli bişeyse biri önemli değil ya dese gitmeyecek misiniz?
Nasıl geçecek yA evet gazım da var hissediyorum çok kötü bişey ya buGazdir o gaz. Gaz sancisindan kalp krizi geçiriyorum sandigimi bilirim.
ilaç olarak doktor ne önerdı canım benımde midemi rendeliyorlar da şuanDr a gidin tabii ki ama gastrit de sirt ağrısı yapar mesela ben bugün sirt ağrısından ölüyorum gastritim var.