• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır ve Kurutma Makineleri Arkadaşlar samsung marka çamaşır makinesi kullanan var mı ?

minyatura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
248
11
33
42
Arkadaşlar samsung marka çamaşır makinesi kullanan var mı ? Memnun musunuz ? Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ? Eski makinem ariston markaydı,İllallah dedirtti .Ağzım yandığı için de şimdi çok tereddütlüyüm .:(

ben kullanıyorum canım. daha 6 ay oldu evleneli ama memnunum yıkamasından falan.

ben çok memnunum tüm beyaz eşyalarım samsung. özlellikle buzdolabım çok güzel.
çamaşır makinası bundan 7 kglık olanı. internette fotosunu buldum . çift kişilik silikon yorgan bile yıkattım . keşke 8 - 9 kg olanından alsaymışız .

Eklentiler

• wd8704djfsamsungcamasirmakinesi7Kg.webp
    wd8704djfsamsungcamasirmakinesi7Kg.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 861
benimkide samsung çamaşır makinem bir sıkıntısı olmadı şükür 1,5 yıllık evliyim bende

benim makinem 8 kglık elmas kazanlı olanlardan.delinmeyen çamaşırım kalmadı kotlar da dahil. kaç kere geldi servis çaresi yok değişen bişey olmadı ben tavsiye etmiyorum

Çamaşır delinme şikayeti çok var .şikayet var sitesinde gördüm genelde bu şikayet edilmiş :(

Back
X