Arkadaşlar samanyolu iyice kafayı yedi

STV nin tv mizde hangi kanalda olduğunu bile bilmezdim

ama ne yalan söyliyim 17 aralık rezaletinden sonra bir iki defa haberlerini izledim
komedi yerine
daha önce kanallarında küfür ettikleri solcu partiileri göklere çıkartmalarına baktım
acıkcası ona bile dayanamadım

işin komik tarafı reytingimizi kıskanıyorsunuz diye akıl almaz bir savunma yapıyorlar...
neymiş efendim o sahne bir rüyayı anlatıyormuş, isterse hayal olsun bunun kurgulanması kabul bile edilemez
efendimizi her durumda tabanı daha kuvvetli ellerinde tutmak için maalesef ki kullanıyorlar

canım zaten hacı hoca meselelsi yüzünden insanlar inanıyodu nerden bilsinler ki baştakilerin ne çevirdiğini
bi de bu cemaatteki insanları da her işleri için kullanıyolar bence
benim gözlemim öyle
o insanlara da Allah rızası için diyerek herşeyi yaptırıyolar
mesela bizim tanıdığımız bi öğretmen kız vardı onların özel okullarında türkçe öğretmenliği yapıyodu
inan kız sürekli o çocuklarla uğraşıyodu ya onları cemaat evlerine götürüp ders çalıştırıyo akşam geç saatlere kadar
dışarı götürüp resmen bakıcılık yapıyodu
okulda sürekli program vs düzenliyodu
bi de aldığı maaş ta normal devletin verdiği maaşla aynıymış
ben de sordum bu kadar vaktini alıyosa neden çok yüksek bi maaş vermiyolar sen niye kendini bu kadar kullandırıyosun diye Allah rızası için yapıyorum napıyım dedi

Kanım dondu şaşkınlıkla izledim bu kadarı olmaz diye.Sanki ruh çağırıyorlar ya tövbestağfirullah Peygamber efendimizi dünya işlerine nasıl alet ediyorlar ne zannettiler acaba bunu izledikden sonra tüylerimiz diken diken olacak Peygamberimiz bile onlara hak veriyor cemaat haklı falan diyeceğimizi mi düşündüler ki.Zaten sevmezdim iyice nefret ettim.Ayıp ya.

Ben de izledim şimdi o sahneyi.
Komik olmuş.
Peygamber Efendimiz aramızda dolaşıyor peygamber efendimiz bizimle falan diyen çok olur.
Peygamber Efendimiz de nihayetinde bir insan ve o da ömrü sona erince ruhunu teslim etmiştir.
Marifet Peygamber Efendimizi görmekte de değil ki ayrıca O'nun yaşadığı gibi yaşayabilmekte O'nun düşündüğü gibi düşünebilmekte.
Yoksa ruhunu değil bizzat kendini kanlı canlı gören ama müslüman olmayı tercih etmeyen insanlar da vardı.

Tövbe estağfurullah ya Allah ıslah etsin. Şükür ki bir suret koyma cüretinde bulunmamışlar. Malum şahsa çok benzeyen birini falan koyabilirlerdi efendimiz fiziken ona benziyor mesajı vermek için, akıllarına mı gelmedi acaba... Korkarım bir gün onu da yaparlar.

Ben bu topluluktan birini tanıyorum. Geceleri hocaefendilerinin Peygamber efendimizle sürekli konuştuğunu, o yüzden sürekli ağladığını ve onunla konuşmaktan uyumadığı için gözlerinin şiş olduğunu söylemişti. Ne içiyorlar acaba bu kafaya sahip olmak için. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…