bunu heryerde gösteriyolar zaten
cidden sinir oldum ben de görünce
bi de peygamgerimiz gökten geliyo sonra kamyon kasasında gidiyo
bu kadar da saçmalanmaz
resmen herşeye dini alet etmeye çalışıyolar
cennetten arsa veriyoruz diyecekler yakında ben onu geçtim hala bunu destekleyen insanlar var. Eminim bizin yadırgadığımız bu sahneyi ağlayarak izleyenlerde vardır
az önce tvde bu konuyla ilgili konuşuyolardı cemaat vatikan taktiği uyguluyo diyolardı
anlamıyorum nasıl bu kadar saçmalayabiliyolar
resmen amaçları peygamberimiz de bizim arkamızda imajı yaratmak
aynen ablamda izleyince ilk bu lafı senin dediğini dedi
bunların bide twit meselesi vardı. peygamberimiz demişki twitleri ikiye katlayın
töbe yarabbimm :18:
canım ben öğrenciyken onların evlerine çağırıyolardı yemeğe filan
cidden inanıyolar peygamberimizin evleri ziyaret ettiğine her an geleceğine filan
gülenin o gelince önünü iliklediğini filan anlatıyolardı
insanları bu şekilde kandırıyolar heralde
öyle bi imaj yaratıyolar ki sanki fetullah gülen evliya
bi kere insan peygamberi görse bile bunu herkese anlatır mı ya
bi de tweetleri katla demesi ve buna inanmaları cidden çok saçma
aklım almıyo benim körü körüne inanıp destekleyenleri
böyle izledim. hatta sonuna kadar izleyemedim sinirim tepeme çıktı. ateşle oynuyorlar farkında değiller! yazık yaaa Allah topunu ıslah etsin
bende buna şaşırıyorum zaten. bunu izleyip benimseyen ve üstelik savunmaya geçen insnaları anlayamaıyorumTövbe estafurullah bu nedir yahu?
Hala açıp bu kanalı izleyenler de var hani.
Peh..
Ben bu 'şefkat tepe' isimli diziyi ve stv kanalını en başından beri sevmiyorum .
Adam cehenneme gidiyor , şeytan olarak komik canavar koymuşlar başka programda adam karşısına almış ahirette sorguya çekiyor.
Şimdide peygamberimizi göstermişler . Hey Allahım zaten saçmalıyolardı en başından beri abartmışlar işi iyice!
Tövbe estafurullah bu nedir yahu?
Hala açıp bu kanalı izleyenler de var hani.
Peh..
kamyon meselesini bende gördüm bi programda..bence bunlar insanlari dinden cikarmaya calisiyorlar. Ben almanyada yasiOrum hristiyanlar bile allah ve peygamber hakkinsa böyle birseyi ekrana getirmiyorlar reyting olsun diye bizimkilerin yaptigina bak allah islah etsin diyorum. Tv de gösterilen ve söylenen herseye inanmamak lazimbunu heryerde gösteriyolar zaten
cidden sinir oldum ben de görünce
bi de peygamgerimiz gökten geliyo sonra kamyon kasasında gidiyo
bu kadar da saçmalanmaz
resmen herşeye dini alet etmeye çalışıyolar
aynen ablamda izleyince ilk bu lafı senin dediğini dedi
bunların bide twit meselesi vardı. peygamberimiz demişki twitleri ikiye katlayın
töbe yarabbimm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?