Arkadaşlar salı günü transfer olacağım dondurulmuş tek embriyom var 5 gün öne muayene oldum rahim kalınlığı 8.5 di iyi mi sizce

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
499
136
18
42
Tek dondurulmuş embriyom var bugün muayene oldum 5 gündür estrofem kullanıyordum bugün ki muayenemde yine 8.5 çıktı kalınlık doktoru iyi dedi dupbaston yazdı ek ilaç olarak salı günü transfer olacağım bir sorun çıkmazda sizinde böyle oldu kalınlık için 11-12 diye okumuştum bir yerde

Merhaba ben 20 mayısta transfer oldum rahim kalınlıgım 10.2 ydi benm gayet iyi üç çizgiyide gördük dedi doktor ama ne nasıl kaç olmalı vs gerçekten bilmiyorum

Canım ben geçen sene rahim kalinligım 6-7 arasiydi normal demsiyi doktor bana yeterli demişti hamile kalmıştım transfere girdim o şekilde bu sene de transfer oldum En son baktirdigimda 10.5 di transfer de ne kadardi bilmiyorum muayene etmedi öncesinde ama şu an ki kalınlaşma normal bir değer Tabiki doktorun ne der bilmiyorum.hayirlısı olsun insalalh estrofem ise çok yarıyor bu konuda kesmemen lazım ben günde , 3 defa alıyorum hala devam ediyorum duphaston da kullanıyorum günde 3 defa umarım güzel geçer

Merhaba ben 20 mayısta transfer oldum rahim kalınlıgım 10.2 ydi benm gayet iyi üç çizgiyide gördük dedi doktor ama ne nasıl kaç olmalı vs gerçekten bilmiyorum
Şu 3 çizgi olayını ben kendimde hiç bir doktordan duymadım vala nasıl birşey bilmiyorum o kadar doktora gidiyorum benimde rahim kalinligım 10.5 di olcturdugumde 1 hafta sonra zaten transfer oldum heralde daha da büyümüştür doktor demedi ama

Vala bende daha ilk defa duydum bu doktor benm ameliyat doktorum ilk tüp bebek doktorum yani tanımama rağmen bana daha ilk defa bu transferinde bunu söyledi ne oldğnu bılmıyorum bile sormadımda neyse o üç çizgi hatta bir gün öncesinde asistanıda aynısını dedi onada sormadım o yüzden bu konuda pek bilgim yok

Aynen benimde öyle duyuyorum burada ama nedir ne değildir tam bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah

Çok sağol bilgi verdiğin için salı gününe kadar estrofem duphaaton kullanacağım günde üç doz şekilden daha 6 gün var o zaman kadar daha çok artar belki bide nar çayı içiyorum inşallah oda işe yarar salı transferim var tek embriyo. Geçen ay kimyasal olmuştu

Banada dün dedi rahim için çok iyi kalınık 8 salı gününe kadar estrofem duphaston kullanacağım inşallah o zamana kadar kalınlaşır

Bende hiç bilmiyorum sadece rahim için çok iyi dedi

Rica ederim canım hayırlısı olsun inşallah aynen merak etme canim artar çoktan o güne kadar .Bana da tek embriyo transferi oldu bende üzüldüm iki emriyom vardı geçen sene ikiz olup erken doğumla Kaybettim o yüzden doktor tek koyucaz dedi cozunce boşa gitti 1 tanesi o yüzden tedirginim son hakkım bir dahaki sefer insalalh olmaz olursa da çok uzun zaman baslayamam sanırım tedaviye umarım gerek kalmaz pozitifi görürüz

Siz transfer oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…