• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Arkadaşlar saç ışıklandırması hakkında

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

selenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
29
0
86
İçel Mersin
Arkadaşlar 1 aya kadar düğünüm var tenim ve saç rengim koyu kumral kuaförüm ışıklandırmanın yakışacağını söyledi ışıklandırmanın röfle olduğunu düşünüyodum ama sanırım röfle ve ışıklandırma ayrı şeyler oluyor bilgisi olan varsa sevinirimyerimseniben

ışıklandırma röflenin koyusu. Röfle kadar sık ve sarı olmuyo. Saçının bi kaç yerini paketliyo,hafif sarı renk veriyo,ışık vurmuş da parlamış gibi duruyo. Ama bence yaptırma düğün öncesi. Maazallah güzel olmaz falan,çok üzülürsün..

evet bence de düğün öncesi üzerinde oynama yapma. güzel olmazsa canın sıkılır.
ama ben güzel olacağını düşünüyorum yani illaki hoşuna gider ama gitmezse canın sıkılır

teşekkür edrim ilk defa yaptıracam düzgün bişe olsun istiyorum bide düğün öncesi ama kuaför neden yakışacağını söyledi bilemiyorum

yakışır çok farklı bir şey olmaz zaten,abartılı bi değişiklik değil yani..................................

bence röfle işine girme..
çünkü o bariz bi değişiklik yapıyo. düğün öncesi hoşlanmazsan kötü olur.

Back