- 3 Temmuz 2020
- 33
- 85
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cennetsultan
-
Senin yumurtlama donemine denk gelmesi lazim adetinin kacinci gunundesinMerhaba kızlar size bir şey sorucam ben yenıyım burda. Biz 3 bucuk senelım evlıyız esımle ılk ve son balahında oldu cınsel hayatımız sonea olmadı esımden kaynaklıydı sonra bır anda bu sabah bırlikte olduk sızce hamıle kalırmıyım
Şuan yumurtlama donemındeyım adetıme 18 gun var 23 gunde bır oluyorumSenin yumurtlama donemine denk gelmesi lazim adetinin kacinci gunundesin
İşte bende bilmiyorum yumurtlama donemındeymısım ona denk geldıEger hamile kalma olasiliginin yuksek oldugunu bir gunse neden olmasin
nasıl yani 3.5 sene de hiç mi birliktelik olmadıMerhaba kızlar size bir şey sorucam ben yenıyım burda. Biz 3 bucuk senelım evlıyız esımle ılk ve son balahında oldu cınsel hayatımız sonea olmadı esımden kaynaklıydı sonra bır anda bu sabah bırlikte olduk sızce hamıle kalırmıyım
Kız sürekli yapanda 10 dk oluyor zaten süreye takılmaHıc olmadı neler yaptıysak olmadı en son bugun sabah oldu bıanda oda 10 dakka surdu işte
Amin inşallah belkı olursa bu bıze cok ıyı gelecek hıc olmassa mılletın agzı kapanırKız sürekli yapanda 10 dk oluyor zaten süreye takılmainşallah gönlüne göre olur
Ay inşallah ya cok teşekkür ederım bılgılerınız icinSabah öğle akşam farketmez yumurtlama günlerinde doğurganlığın yüksek olduğu zamana denk geldiyse olur
Eşimden dolayı olmadı esıme cok agır buyu yapılmış ve esım cok kötu bırıne donustu sonrada duzeldı dualarla ama bu olay cozulmedı ılk defa bu sabah ısteKimden dolayi olmuyor 3.5 sene cok uzun bir sure ?
Lutfen milletin agzina bakmayinAmin inşallah belkı olursa bu bıze cok ıyı gelecek hıc olmassa mılletın agzı kapanır
EAmin inşallah belkı olursa bu bıze cok ıyı gelecek hıc olmassa mılletın agzı kapanır
en son adetiniz ne zamandiİşte bende bilmiyorum yumurtlama donemındeymısım ona denk geldıve uzun zaman sonra ilk k defa
Çok teşekkür ederim. Kayınvalıdem bızı ayırmsk ıcjn hersey yaptı ama esım o halındeyken bıle benı bırkamadı ve ben hep destek cıktım sorgulamadım kım ne dıcek dıye en son kendı aılemler akrabalar hep bana kısır demeye başladı cocuk konusjnda hassasım ben bıldım bılelı hep goxume soktulsr benle muhatyao olamayan evlenınce cocuk olunca ıkk kosan ınsanlar oldular cok zor donem geçırdımLutfen milletin agzina bakmayin
Millet sizi ilgilendirmesin sabahattin alinin cok sevdigim bi sozu vardı
herkes ne diyecek?.. fakat bu ana kadar herkesten ne gördüm ki?.. bana en yakın olanlar dahil olmak üzere, bu herkes dedikleri şey beni üzmekten, hayatımı manasız bir hale sokmaktan başka ne yaptı?"
içimizdeki şeytan - sabahattin ali
En son 29 da bıttı bugunde olduE
en son adetiniz ne zamandi
AnliyorumÇok teşekkür ederim. Kayınvalıdem bızı ayırmsk ıcjn hersey yaptı ama esım o halındeyken bıle benı bırkamadı ve ben hep destek cıktım sorgulamadım kım ne dıcek dıye en son kendı aılemler akrabalar hep bana kısır demeye başladı cocuk konusjnda hassasım ben bıldım bılelı hep goxume soktulsr benle muhatyao olamayan evlenınce cocuk olunca ıkk kosan ınsanlar oldular cok zor donem geçırdım
Ne zaman basladiEn son 29 da bıttı bugunde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?