Arkadaşlar resimdeki sonuç sizce negatif mi pozitif mi?

hamis19

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
96
24
18
36
Arkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.

Eklentiler

• 20141123_123908.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 1.295
Arkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.
canım pozitif görünüyor. inşallah hamilesindir. bat kaç gün gecikti. bir de ilk idrar mı ?

Geçen ayın 20 sinde olmuştum en son. Nomalde 27 günde oluyordu ama geçen ay 35 günde hasta olmuştum. İlk idrar değil öğlen yapmıştım tahlili.

adet tarihinin gecikmesinden sonra yap bi daha testi net sonuç alırsın inş da pozitif gözüküyor hayırlısı olsun hakkında

Ay teşekkürler kızlar çok heyecanlandım. Yarın sabahtan bir test daha yapacağım. Biraz daha belirgin çıkarsa tahlil yaptırırım artık.

Ay teşekkürler kızlar çok heyecanlandım. Yarın sabahtan bir test daha yapacağım. Biraz daha belirgin çıkarsa tahlil yaptırırım artık.
Adetin suan gecti ozaman demi canım bence pozitif bak benim 4 gün gecikince böyle çıkmıştı foto koyuyorum

Eklentiler

• image.jpg
    205,6 KB · Görüntüleme: 575
Ay canım sende bariz belirgin benimki çok silik. Adetim 3-4 gün geçti gibi.

silik falan değil o ya...
miniğiniz sizinle sanıyorum
gözünüz aydın..
kesin haberlerinizi ve belirtilerinizi bekliyoruz

İnşallah canlarım darısı tüm isteyenlere. Yarın belli olur sanırım.

Tebrik ederim canım hamilesin, ayrıca başkalarının 3-4 gün gecikmesiyle kıyaslama kendini döllenme zamanları farklı olur herkesin, düzenli adet olsan bile geç yumurtlama olabilir ama kesin hamilesin, bel ağrısı ve batmaları olağan şeyler.. İlaç falan kullanma, dikkat et kendine.. Tekrar hayırlı olsun

emin olmak için yarın ya da öbür gün tekrarla testi. ayrıca silik olan ikinci çizgi ne kadar süre sonra çıktı. ikinci çizginin ne zaman çıktığı önemli hemen mi çıktı yarım saat 1 saat sonra mı çıktı? yarım saat 1 saat sonra çıktıysa fazla dikkate alma bazı testlerde belli bir süre sonra kendiliğinden çizgi çıkıyo hamilelik olmasa bile. hamillik varsa ikinci çizgi hemen beliriyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…