canım pozitif görünüyor. inşallah hamilesindir. bat kaç gün gecikti. bir de ilk idrar mı ?Arkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.
Canım yarın tekrarla bnce kaç gün gecti adetinArkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.
canım pozitif görünüyor. inşallah hamilesindir. bat kaç gün gecikti. bir de ilk idrar mı ?
Arkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.
Adetin suan gecti ozaman demi canım bence pozitif bak benim 4 gün gecikince böyle çıkmıştı foto koyuyorumAy teşekkürler kızlar çok heyecanlandım. Yarın sabahtan bir test daha yapacağım. Biraz daha belirgin çıkarsa tahlil yaptırırım artık.
onlarda hamislik belirtisi olabiliyor cnmAy inşallah canım ya tek korkum adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor.
geç döllenme olabilir bu yüzden de silik gözüküyor olabilir ve hamilelik belirtileri bel kasık agrısı mutlu haberler alırsın inş :)Ay canım sende bariz belirgin benimki çok silik. Adetim 3-4 gün geçti gibi.
Gòzùn aydin hamissin hayirlisiyla banada insallahArkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.
Yarin kan ver canım kesin çözüm :)İnşallah canlarım darısı tüm isteyenlere. Yarın belli olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?