• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar resimdeki sonuç sizce negatif mi pozitif mi?

Geçen ayın 20 sinde olmuştum en son. Nomalde 27 günde oluyordu ama geçen ay 35 günde hasta olmuştum. İlk idrar değil öğlen yapmıştım tahlili.

ilk idrar olup olmaması önemli değil istersen gece yap hamileysen ikinci çizgi hemen çıkar zaten ;)

Arkadaşlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görünüyor pembe ince ve silik bir çizgi. Sizce pozitif olma ihtimali var mı? Adetim bu aralar olması lazım.
Canim bence pozitif bu :) hayirli olsun diyelim şimdiden :) bugün tekrar yaptn mi?

Hayırlı sabahlar herkese. Sabah yaptığım test sonucu daha belirgin cikti resmini ekliyorum.

Eklentiler

• 20141124_090017.jpg
    20141124_090017.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 304
Bence de hamilesin canım. Hadi hayirli olsun. ;-) Çizgi epey belirginlesmiş. Adetin gecikti mi? Bat.in ne zamandı?

Ay test yaptırdım ama sonuç yarına çıkacakmış. Bekle bekle stres oldum iyice :)

Stres olma canım hamişsin tebrikler hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah....

Ay çok şükür kızlar sonuç pozitif. 4 aylıkmış ve hcg 348 çıktı. Hcg değerim normal mi sizce?

Tebrikler ..bende 2 gün oldu gecikme test yapsamın karar veremedim dün negatifti.

Tebrik ederim canım:) Zaten alenen belliydi gebe olduğun. Allah tamamına erdirsin.. Hcg değerin normal gibi 2 -3 gün sonra tekrarla. 6 haftalıkken de doktora git. :) Tekrardan tebrikler.

Arkadaşlar bugün ultrason resmini çektiler 4 hafta 3 günlük dedi doktor. Ultrason değerlerinde şunlar yazıyor:
dva:%92
+GS
13 mm
4w3d+-7d
11-08-2015

Back