Arkadaslar Rahim ici yapisiklik konusunda en iyi uzmani ararken prof.Dr. Yucel Karaman a ulastim.. Bu konuda yapisiklik gecirip kendiisnde tedavi olup hamile kalabile kimse var mi acaba ogrenmek istiyorum konu bayaaa eski ama yine de benim tek umudum bu konuda en iyi doktorla baslamak bir negatifim var sebebi tekrarlayan yapisikliklar yani asherman. Sendromu ve cok fazla zamanim kalmadi 40 a yaklasiyorum ve evlat sahibi olmak Icin bu amEliyati en iyi doktorda olmaliyim
ben kendim tanımam ama komşumun, tüp bebek yoluyla o merkeze gittikten sonra 2 çocuğu oldu.Eşi için senin çocuk sahibi olman imkansız hiç spermin yok denirken ve bunun için daha önce defalarca ameliyat olmuşken o ameliyat yaptı ve kimsenin bulamadığı spermleri buldu.
merhaba uzun zaman olmus yazali fakat ben senin durumundaydim ilk begeim kurtaj olmak zorunda kaldim parca kaldi sonra yeniden kurtaj ve sonra yapisiklik yapisiklik acilmasi icin yucel beye ameliyat oldum ve acti sonra yurtdisinda tup bebek denedim yucel beyin ameliyatindan sonra tek embriyo ile ilk denemede tuttu ama 17haftalik baska sebebplerden kayebttim kesinlikle ameliyati olmadiysan yucel beye olmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?