Arkadaslar praklamsi geciren anneler var mi!!!!

melekarasim3006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
45
99
88
İlk bebeğimi praklamsi yüzünden kaybettim.27+3 de doğum yaptım uç hafta gerilk teşhisi ardından bir hafta sonra praklamsi teşhisi kondu ve doguma alindum 580 gr oglum dünyaya geldi 18 gün yaşadı sadece ona dokunmak bile nasip olmadi.dokunamadan toprağa verdik.canim çok yanıyor.tkrar gebeliğe cesaret edemiyorum .yine aynı şeyleri yasarım diye.yasadiklarimi hala kabullenemiyorum.ne uyku uyuyorum ne de yemek yiyorum.psikolojim çok kotu

Benim ilk çocuğumda preklamsi oldum. 32 yaşımda 37 haftalık doğurdum. 27 kilo aldım. Doğumdan sonra eve geldim ve twkrar hastaneye kaldırıldım ölümden döndüm. 1980 gr kız doğurdum. Kızımda işitme kaybı oldu (hafif derece). 7 sene korkudan 2. Çocuğu yapamadım. 7 sene sonra 2. Çocuğumu 39 yaşımda doğurdum. Çok rahat bir hamilelik geçirdim. Hiç sorun yaşamadım ve tam vaktinde bir oğlan doğurdum. Hiç korkmayın ilki böyle oldu diye ilincisi olacak anlamına gelmiyor. Ama riskli gebelik uzmanı doktora gidin ve hiç korkmayın. Başınız sağolsun. Tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Çok zor o korku yu hala üstümden atamadim. Sezeryan ile doğum yapali dört ay oldu korunma surecimiz bitmek üzere.cnku doktor altı ay korunun dedi.ve ben yeni yeni doktor arastirmaya başladım. Ama o korkuyu nasıl atacağım bilmiyorum her gün. Rüyamda erken doğum yapıyorum bebeğimi kaybediyirum. .
Nasıl bi tedavi uygulandı doktorunuz iğne ve aspirin mı verdi

Yok sakın korkmayın. Riskli gebelik alanında çok iyi birkaç doktora gittim. Hepsi bir kere geçirmiş olmam bir daha geçireceğiniz anlamına gelmiyor dedi. Tedaviye de gerek kalmadı. İnanın ikincisinde çok daha rahat bir hamilelik geçirdim. Üstelik benim kızımdan önce de bir gebelik sonlandırması yaşadım. Olumlu düşünün, kafanıza takmayın. Çünkü üzüntü herşeyin sebebi. Ne kadar rahat ve mutlu hamilelik geçirirseniz o kadar iyi olur. Üzüntü, kaygı tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…