• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar popo slikonu ameliyatı hakkında

Illa silikonmu olcak? Şimdi kendi yağ dokunu alıp dilediğin biryerine enjekte ediyolar, hem vücuda farklı bi madde girmiyor..
Ben onu mantıkli buluyorum, bi taşla iki kuş..

Hem nerende fazlalık varsa ordan kurtulur, gereken yeri doldurursun..

Bigün yaptırcak olursam bu yöntemi denerdim..

O kadar çok duyuyoruz ki dolgu malzemesinden tut, o süreçte yaşanan sıkıntılar oluyormuş. İyi düşünün derim. Patlayacak korkusuyla oturamazdım ben olsam :/

Illa silikonmu olcak? Şimdi kendi yağ dokunu alıp dilediğin biryerine enjekte ediyolar, hem vücuda farklı bi madde girmiyor..
Ben onu mantıkli buluyorum, bi taşla iki kuş..

Hem nerende fazlalık varsa ordan kurtulur, gereken yeri doldurursun..

Bigün yaptırcak olursam bu yöntemi denerdim..
Vucudum çok güzel belimde ince herkes beğenir ama benim yağım fazla olan yerimm yokki:(

popo slikonu ameliyatı olan var mı kimi önerirsiniz fiyatlar nasıl ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/popo-protez-lipo-yag-dolgusu.972775/
Fiyat bilgisi için doktor görüşmesi yapmanız en mantıklısı. Çünkü ihtiyaç duyulan şeyler Farklı olabilir. Misal sadecevyag dolgusu ilede sorun çözülebilir,protez ile birlikte yağ dolgusu da yapılması gerekebilir yada gerekmeyebilir.. Vücut şekillendirmesi gerekebilir gerekmeyebilir.... Mail ile foto atarakta fiyat bilgisi alabilirsiniz fakat görüşme yapmak daha sağlıklı olacaktır ;)

Back