• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar ozellıkle saglıkcı arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var !

İnşallah çalışmamı beğenirler ve devamım gelir..
ALLAH herkese böyle güzel bir iş nasip etsin.
Her işiin zor tarafı var ama katlanıcaz artık napalm

İnşallah çalışmamı beğenirler ve devamım gelir..
ALLAH herkese böyle güzel bir iş nasip etsin.
Her işiin zor tarafı var ama katlanıcaz artık napalm

canım cok sevındım senın adına :16:

ılk gunden bu kadar zor gelen ne oldu sana canım ?

panık bır yapın mı var tatlım ?

Kızlaaaar müjdee!
Bugün hastanede işe girdim çok zor :(
psikolojik baskı içerisindeyim daha 1.günüm 1 haftada öğrenirsin diyolar ama üff..
Heycan yapıyorum falan
ama ALLAHıma çok şükür girdim düzgün bi işe :16:
bende bu sene halkla ilişkiler ve tanıtım okuycam özel bi üniversitede %50 burslu aileme çok yük olmamak için bende böyle hastanede felan çalışmak istiyorum danışman olarak. Nasıl işe giricem bilmiyorum. Alırlar mı acaba beni? :18:

kızlar merhaba ;

benım asıl meslegım modelıstlık .ancak her ne kadar ısımı sevsem de hıc bır sekıl de calısma ortamını sevemedım .

tekstıl ortamlarını az cok bılırsınız .her turden ınsan var ,ınanın yaptıgım ısten degıl de o turlu turlu ınsanlarla ugrasmaktan bıktım !

bı modelıstın yapması gerektıgı ıs aslın da cok bellı ; föy talebın de istenilen numunenın çizimini yapıp kalıbını cıkarmaktır ama ,bunla kalmıyor .

numunenın basından sonuna kadar herseyıyle ılgılenıyorum .o aşama da ıse turlu turlu ınsanlarla muhattap olmak zorun da kalıyorum .

kalıp cıktıkdan sonra numune dıkım asamasına gecıyor ,dıkıme gonderıyorsun konfeksıyon bolumun de ayrı ayrı telden ınsanlarla ugrasıyorum ;

"ısım var sımdı dıkemem :KK53: bı cayımı ıceyım de sonra dıkerım:KK53: suratsız olursan valla dıkmem :KK53:

yaa ben mecburmuyum bu ınsanların nazlarıyla kaprıslerıyle ugrasmaya ! babamın hayrına dıkıyorlar sankı ,adamların gorevı zaten onaylanmıs numunenın

dıkımını yapmak ama, sankı onlar hayrına bu ısı yapıyormus gıbı davranıyorlar .şefe soylesen ılgılenmıyor; "bu senın ısın sen cozeceksın problemını "der

benım ısım konfeksıyon bolumunde kı ınsanların kaprıslerını cekmek degıl kı:KK53: ben mecburmuyum konfeksıyon bolumunde kı 150 personelle

ıyı gecınmeye ! nıye ben sadece kendı ısımle ılgılenmıyorum neden sadece modelhane departmanın da bıtmıyor benım ısım !

nıye turlu turlu ınsanlarla ugrasmak zorun da kalıyorum .konfeksıyon katına cıkmak bana olum gıbı gelıyor :KK5:

orada kı ınsanlar bır garıp! onlara her zaman 32 dısını gostermek zorundasın (!)yada makınecıyı sureklı yaglayıp pohpohlamak zorundasın

yoksa numunenle kımse ılgılenmıyor :84: dıkmek onun gorevı zaten ama ,el pence oluyorum numuneyı dıktırene kadar:84:

sadece bunla da kalmıyor ; kadın olmakdan nefret ettıgın yerdır tekstıl ortamı ! cunku hıc kadın gormemıs gıbı pıs pıs gozlerle boydan asagıya suzerler senı

bundan da hıc cekınmezler :KK5: yaa kızlar ınanın ben meslegımden resmen nefret ettım ,tekstıl okuduguma da bın pısmanım .

ve artık ben bu sektor de calısmak ıstemıyorum ,evde de oturmak ıstemıyorum .farklı alanlar da calısmayı kafama koydum .aklım da olan ıse

hastaneler de hasta kabul danısmanlıgın da gorev almak ıstıyorum .saglıkcılar sıze sorum şu ;

netten baktıgıma gore cok fazla nıtelıkler de eleman aramıyorlar ama genel ıstek ,mıcrosoft ofis programlarına hakım olmak !

sorum ıse ; hasta danısmanları genel de hangı programları kullanıyorlar yanı çeşit çeşit program var bunların hepsını kullanıyorlar mı
neler yaparlar? bana bıraz tuyolar verın kızlar,sımdıden tesekkur ederım :KK71:

Back