• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

B

bitti canım ayın 2 sinseydi arkadaş Yazmış hamilelikte kesinlikle çift çıkıyor diye yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sende yap istersen Ovülasyon testi
Yok canim ya :) ben test yapmamaya yeminliyim normalde 4 5 gun oncesinden yapardim silik cizgi gorucem diye sekilden sekile girrdim :) evet sende cift cizgi var hamis olabilirsin ama yinede umitlendirme kendini sonrasi kotu oluyo ins vardir ikimizdede hayirlisiysa

Bu ayda olmazsa bende ovulosyonla takip edicem kasik bel agrisi var sadece baska hic bir belirtim yok cok merak ediyorum ama regli gecmeden test yapmam ki gelicegini dusunuyorum malesef
Canım bazı arkadaşlar hiç belirti olmadığını Yazmış belki seninde
Öyle olabilir benim kasık bel Göğüs ağrım yok hiç ara sıra sağda gerilme oluyor tek şüpheye düşüren bu ve akıntım sanki biraz artmış gibi sağda hiç ağrım olmaz adet günü gelmeden yoksa solda olurdu hep ama solda da var hala pazar günü yine yapıcam ovu testi ne çıkacak bakalım

Alı
Yok canim ya :) ben test yapmamaya yeminliyim normalde 4 5 gun oncesinden yapardim silik cizgi gorucem diye sekilden sekile girrdim :) evet sende cift cizgi var hamis olabilirsin ama yinede umitlendirme kendini sonrasi kotu oluyo ins vardir ikimizdede hayirlisiysa
Alıştım 5 aydır ümitlenmeye ;) iyi haberler veririz inşallah birbirimize ovu testim gecen ay yaptığımda tek çizgiydi bu ay çift belki bebiş vardır :))

Öyle olabilir benim kasık bel Göğüs ağrım yok hiç ara sıra sağda gerilme oluyor tek şüpheye düşüren bu ve akıntım sanki biraz artmış gibi sağda hiç ağrım olmaz adet günü gelmeden yoksa solda olurdu hep ama solda da var hala pazar günü yine yapıcam ovu testi ne çıkacak bakalım
Bu kasik agrisi beni mahfetti canim ya bacagima vuruyor basamiyorum akinti bendede cok az var ama sirf gormiyim diye koyu ic camasiri giyip duruyorum :) eger hamileysem tamamen supriz olucak :)

Alı
Alıştım 5 aydır ümitlenmeye :KK66: iyi haberler veririz inşallah birbirimize ovu testim gecen ay yaptığımda tek çizgiydi bu ay çift belki bebiş vardır :))
Aaa oylemi :) ozaman ihtimal daha yuksek istersen git kan testi yap kurtulursun supheden yada sabret biraz daha canim dedigin gibi pazar yine yap sonra sali yap bakalim ne cikicak

Bu arada yazmayi unuttum gogus hassasiyeti var az ama regli oncesi hep oldugu icin belirtiden saymiyorum

Bu kasik agrisi beni mahfetti canim ya bacagima vuruyor basamiyorum akinti bendede cok az var ama sirf gormiyim diye koyu ic camasiri giyip duruyorum :) eger hamileysem tamamen supriz olucak :)
Inşallah güzel bir sürpriz olur senin için

D
Aaa oylemi :) ozaman ihtimal daha yuksek istersen git kan testi yap kurtulursun supheden yada sabret biraz daha canim dedigin gibi pazar yine yap sonra sali yap bakalim ne cikicak
daha erken canım beklerim son güne kadar :)

Bu arada yazmayi unuttum gogus hassasiyeti var az ama regli oncesi hep oldugu icin belirtiden saymiyorum
Ya canım benim bir önceki ay ovu günümden sonra başladı Göğüslerim öyle şişti ağrıdı ki kesin dedim ama olmadı :)) uçları hassaslaştı dokunamıyordum onun için Göğüs ağrısına fazla takılmıyorum

Back
X