T c çizgisinden daha koyu olması lazım . Bende yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Sizin normal çıkmış. Bir ay silik bir ay az silik çıkabilir hormonlar her ay değişebiliyorMerhaba arkadaşlar. Forumlarda çok okudum ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen çok kişi varmış. Yarın beklenen adet günüm. Evde ovulasyon testi vardı. Dayanamadım biraz önce yaptım. Geçen ay adetten bir gün önce yaptığımda t çizgisi hiç çıkmamıştı. Bi bakar mısınız teste sizce nedir durumEki Görüntüle 2538890
Hamilesin cnmMerhaba arkadaşlar. Forumlarda çok okudum ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen çok kişi varmış. Yarın beklenen adet günüm. Evde ovulasyon testi vardı. Dayanamadım biraz önce yaptım. Geçen ay adetten bir gün önce yaptığımda t çizgisi hiç çıkmamıştı. Bi bakar mısınız teste sizce nedir durumEki Görüntüle 2538890
Ayy inşallah canım yaaa valla moral oldun banaHamilesin cnm
Çünkü cnm benmde öyle çizgi çıktı meğersem hamileymişşm bende adetimin 20 gününü bekliyordum yumurtlama günüm o günmüş ama adetim biter bitmez hamile kalmışım hayat mücizilere gebeAyy inşallah canım yaaa valla moral oldun bana
Canım geçen ay benim de böyle çıkmıştı ve hemen hamilelik testi alıp yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştümMerhaba arkadaşlar. Forumlarda çok okudum ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen çok kişi varmış. Yarın beklenen adet günüm. Evde ovulasyon testi vardı. Dayanamadım biraz önce yaptım. Geçen ay adetten bir gün önce yaptığımda t çizgisi hiç çıkmamıştı. Bi bakar mısınız teste sizce nedir durumEki Görüntüle 2538890
Ayy bak iyice heyecanlandım şimdiCanım geçen ay benim de böyle çıkmıştı ve hemen hamilelik testi alıp yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştümbüyük ihtimalle sende hamilesin bi test alıp yapsana yada yarın kam ver büyük ihtimal çok yeni dha benim böyle çıkıp kan verdiğim de değerim 50 idi . İnşallah bizlere güzel haber verirsin
İnşallah olmazsin da çift çizgi görürsün canımAyy bak iyice heyecanlandım şimdiyarın test alıp yapıyım eğer regl olmassam tabi yarın günü çünkü
Bugün yarın beklicez artık kırmızılar gelmesse test alıp yaparımSonuç nedir merak ettim
Ay inşallahBana hamilesiniz gibi geldi öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?