• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ovulasyon testime bakabilir misiniz lütfen

EsrDG

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
189
114
53
Merhaba arkadaşlar. Forumlarda çok okudum ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen çok kişi varmış. Yarın beklenen adet günüm. Evde ovulasyon testi vardı. Dayanamadım biraz önce yaptım. Geçen ay adetten bir gün önce yaptığımda t çizgisi hiç çıkmamıştı. Bi bakar mısınız teste sizce nedir durum
65D93AA5-B1EC-443F-A344-B94284661AC4.jpeg

Canım dégerlendr ama yarin dahada koyu cikcak gibi ama bugünüde es gecme

Merhaba arkadaşlar. Forumlarda çok okudum ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen çok kişi varmış. Yarın beklenen adet günüm. Evde ovulasyon testi vardı. Dayanamadım biraz önce yaptım. Geçen ay adetten bir gün önce yaptığımda t çizgisi hiç çıkmamıştı. Bi bakar mısınız teste sizce nedir durumEki Görüntüle 2538890
T c çizgisinden daha koyu olması lazım . Bende yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Sizin normal çıkmış. Bir ay silik bir ay az silik çıkabilir hormonlar her ay değişebiliyor

Konuma bi bak canım. Ben bu koyuluğu gördüğüm günde dahil adet günüme kadar gece gündüz ilişkide bulundum. Sonra da hamile olduğumu öğrendim zaten

Bir kaç yerde okudum adet öncesi yapıldığında böyle koyu adet günü ve geciktikten sonrası çok koyu diyolar günden güne koyulaşıp hamile olduğunu öğrenen bi arkadaş vardı forumda okumuştum bende bi umut dedim ☺️

Merhaba arkadaşlar. Forumlarda çok okudum ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen çok kişi varmış. Yarın beklenen adet günüm. Evde ovulasyon testi vardı. Dayanamadım biraz önce yaptım. Geçen ay adetten bir gün önce yaptığımda t çizgisi hiç çıkmamıştı. Bi bakar mısınız teste sizce nedir durumEki Görüntüle 2538890
Hamilesin cnm

Ayy inşallah canım yaaa valla moral oldun bana
Çünkü cnm benmde öyle çizgi çıktı meğersem hamileymişşm bende adetimin 20 gününü bekliyordum yumurtlama günüm o günmüş ama adetim biter bitmez hamile kalmışım hayat mücizilere gebe :anneadayı:

Yarın beklenen adet günü bakalım hayırlısı ☺️

Canım geçen ay benim de böyle çıkmıştı ve hemen hamilelik testi alıp yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm 😍 büyük ihtimalle sende hamilesin bi test alıp yapsana yada yarın kam ver büyük ihtimal çok yeni dha benim böyle çıkıp kan verdiğim de değerim 50 idi . İnşallah bizlere güzel haber verirsin 🙏😍

Canım geçen ay benim de böyle çıkmıştı ve hemen hamilelik testi alıp yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm 😍 büyük ihtimalle sende hamilesin bi test alıp yapsana yada yarın kam ver büyük ihtimal çok yeni dha benim böyle çıkıp kan verdiğim de değerim 50 idi . İnşallah bizlere güzel haber verirsin 🙏😍
Ayy bak iyice heyecanlandım şimdi ☺️ yarın test alıp yapıyım eğer regl olmassam tabi yarın günü çünkü

Ayy bak iyice heyecanlandım şimdi ☺️ yarın test alıp yapıyım eğer regl olmassam tabi yarın günü çünkü
İnşallah olmazsin da çift çizgi görürsün canım 😍 bende adetten bi gün önce yapmıştım. İnşallah hakkında hayırlısı olur 😍

Bana hamilesiniz gibi geldi öyle hissettim
Ay inşallah ☺️ Ayın 14 ünde koyu çizgi 15 inde silik olmuştu ovulasyon testim öyle hesap edersek yarın adet günüm oluyo uygulama bugün regl günü diye gösteriyo. bu akşam gebelik testi yapsammı acaba

Gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı 😔

Back