• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum en acilinden!!!

nazendeper

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
7
0
6
34
İzmir
arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim gebelik düşünüyorum yalnız diş problemlerim var dolgu yapılacak onları yaptırdıktan sonra düşünüyoruz. adteim 27 kasımda oldum 30 kasımda bitti yumurtlama dönemleri ne zaman oluyor. bi de ben korunma yolu hap falan kullanmıyororum eşimde bişi kullanmıyor sadece geri çekme olayıyla korunduk.şimdi sizden ricam benim ne yapmam gerekiyor hangi dönemlerde deneme yapıcaz ve bir kadın doguma muane olamama gerek var mı?lütfen beni bilgilendirin:(

arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim gebelik düşünüyorum yalnız diş problemlerim var dolgu yapılacak onları yaptırdıktan sonra düşünüyoruz. adteim 27 kasımda oldum 30 kasımda bitti yumurtlama dönemleri ne zaman oluyor. bi de ben korunma yolu hap falan kullanmıyororum eşimde bişi kullanmıyor sadece geri çekme olayıyla korunduk.şimdi sizden ricam benim ne yapmam gerekiyor hangi dönemlerde deneme yapıcaz ve bir kadın doguma muane olamama gerek var mı?lütfen beni bilgilendirin:(

Merhaba, İlk olarak sağlık ocağına aile doktorunuza gidiyorsunuz. Bebek düşündüğünüzü söylüyorsunuz. O da size bazı tahlilleri yaptırmanız için bilgilendiriyor. Belli tahlillerden geçtikten sonra folik asit veriyor onu kullanmaya başlıyorsunuz. İlk siz bu gerekli ön sağlık kontrulünden geçin ondan sonra avülasyon yumurtlama döneminizi ayarlarsınız. Bununla ilgili birçok site var, adet dönemlerinizin tarihini giriyorsunuz size hangi günler beraberlik yapmanız gerektiğiniz yazar. son 3 ay adet tarihlerinizi düzenli olarak not edin. Düzenli adet görüyorsanız sorun yok. Düzensiz adetiniz varsa onunda nedenlerinin araştırmanız lazım. özellikle tiroit ve hormon testleri yaptırmanız gerekecek.

Önce bir jinekoloğa gidiceksin muayene olup tahlillerini yaptırıcaksın adetlerin düzenliyse sıkıntı olmaz son 3 adetinin tarihlerini yaz zaten diş muayeneni doktor sana git yaptır diyor yani bana demişti bi baktır diye dolgu falan yapılıcaksa yaptırırsın ama mutlaka jinekoloğa git muayene olman lazım zaten doktor folik asit vericek bu kadar başka yapıcağın bişey yok

Back