Doğuma Hazırlık arkadaşlar oğluşumun adı kayra mı egemen mi olsun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

8Ekim

pelin2015
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
74
0
arkadaşlar doğumum yaklaşıyor ancak biz hala karar veremedik oğluma egemen ismini düşünüyorduk ama son anda kayra da hoşumuza gitmeye başladı şimdi aydın egemen mi yoksa aydın kayra mı koysak diye düşünüyoruzCADIARZU

egemen ismini annem çok beğeniyor ben sadece 6 harfli olduğu için kararsız kaldım ama çok güzel.kayra kızma ama aynı sana kayarım der gibi.. bu arada çocuğu kayra olanlar kızmasın aklıma gelen bu biraz fesatımmı ne..ama egemenle eymen isimlerini çok beğeniyorum canım..bide sana tavsiyem anket yap.böyle zorlanırsın...

kayra egemen de çok güzel.......................... eğer aydın şart değilse tabi

benimde biri oğlan olursa melih kayra olsun istiyoruz inşallah.....

ben tercihimi kayradan yana kullaniyorum ...

valla canım bnde kayra diyorum ne o öyle egemen arkadaşları ffalan ege der yani ismi tam söylenmez bnce kayra çççoooook daha güzel

kayra güzel isim canım.....eymende düşünebilirsin,ebrar

yeğenimin ismi egemen.bir erkek çocuğuna bir isim bu kadar güzel mi yakışır.hemen egemeni görünce heyecanlandım.egemen hem ağır bir isim.karakter de buna göre etkileniyor.çok harika duruyor bence. mutlaka koyun derim.

ıki ismi de çok seviyorum...

Karar vermek gerçekten zor ama

Kayra diyeyim:)

X