- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
ne kadar sabırlısın maşallah
ben olsam 5 test yapmıştım şimdiye kadar
Ay bu ay pek umutlu diil gibiydim bi de negatif görmek çok üzüyo ondan bekledim.. acaba regl gecikmesinden sonra göğüslerde sızlama hamilelik belirtisi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar sabırlısın maşallah
ben olsam 5 test yapmıştım şimdiye kadar
merhaba tatlım heyecanını anlıyorum, için kıpır kıpır belkıde defalarca gebelık testı taptın, olmayan çizgılerı gördun:) bunları hepımız yasıoruz zaman zamna, sana tavsıyem cok fazla acelecı olma cnım bıraz bekle bırgun gecmeyle bellı olmaz gögüs hassasıyetın normal adet dönemlerınde sık rastlanır ayrıca hormonel olarakta sureklı aklını ve kalbuını anneliğe hazırlaman sonucu vucudun farklılıklar yasıyor olabılır bıuraz bekle bakalım bu zaman zarfında da dıkkatlı ol ve ılaç kullanma ilişkıyede braz ara ver ama kendınıde her turlu sonuca hazırlaa ıı haberlerını beklıyoruzzz canım benım allah kalbıne göre versın ınsallah...
bugün gecikmenin 3. günü hala tık yok arkadaşlar ,gecikmeden sonra başlayan göğüs hassasiyeti de devam ediyor napıcam bilemiyorummm
Günaydın kızlar, aslında reglim geciktiği ilk günden beri yazıyorum bugün gecikmenin 6. günü gecikmeden hemen sona göğüs hassasiyeti başladı ve hala devam ediyor, çok az belli belirsiz bi kahverengi leke oldu o da akmadı bile aslında regl mi olucam hamilelik olabilir mi die çok merak ediyorum testte yapamadım hala hiç böyle bişi yaşayıpta hamile kalan var mı bilen duyan var mı aranızda bi yardım etseniz?? bu arada çok nadir o da en fazla 1-2 gün gecikmem olurdu
Günaydın kızlar, aslında reglim geciktiği ilk günden beri yazıyorum bugün gecikmenin 6. günü gecikmeden hemen sona göğüs hassasiyeti başladı ve hala devam ediyor, çok az belli belirsiz bi kahverengi leke oldu o da akmadı bile aslında regl mi olucam hamilelik olabilir mi die çok merak ediyorum testte yapamadım hala hiç böyle bişi yaşayıpta hamile kalan var mı bilen duyan var mı aranızda bi yardım etseniz?? bu arada çok nadir o da en fazla 1-2 gün gecikmem olurdu
4 sayfa okudum
seni tebrik ediyorum valla
kaç gündür nasıl test yapmadan duruyosun
al bi test yap ucunda ölüm mü var be cnm
kk da bu moda birçok kişi doktora gitmeden test yapmadan burada cevap arıyor halbuki insan doktorunu bile aradığında çoğu zaman görmeden yada test yapmadan birşey diyemem der ......
niyetim tartışmak ,senide kırmak felan değil öncelikle onu belirteyim ....
ama bana garip geliyor herhangi bir test yapmadan burdan ne olur yardım edin diye form açılması ....6 gün geçmiş aradan sadece 1 idrar testi sorunun hemen yanıtı olabilir ...sonuçta herkesin bünyesi farklı herkes hamileliği farklı yaşıyor ...böyle bir konu açılmış evet tecrübelerden faydalanılsın diye ama bugün gecikmenin 3. günü hala tık yok arkadaşlar ,gecikmeden sonra başlayan göğüs hassasiyeti de devam ediyor napıcam bilemiyorummmbu şekilde sanki çözümü burdaymış gibi yaklaşmakta anlaşılır değil....
bende daha önceleri bir hastalıkla ilgili formlarda yazmıştım hastalığı bilen yaşan varmı diye belirtilerini araştırmıştım ama 2. günü dr randevu alıp sonuçlarının gelmesini bekleyene kadar geçen sürelerde tecrübelerden faydalanabilmek için dr a daha rahat soru sorabilmek için....yoksa benim hastalığım bumu bilen varmı diye değil yada ben napıcam diye değil ....