Erken değil dimi yani hangi günü baz alacağımı şaşırdım oyuzdrnŞu an verebilirsiniz eğer varsa çıkar.
Yok erken değil zaten kendiniz gecikme olduğunu yazmışsınız eğer varsa evde yaptığınız idrar testinde bile çıkar şu an.Erken değil dimi yani hangi günü baz alacağımı şaşırdım oyuzdrn
Aldığım testten mı kaynaklı bilmiyorum ama şuan onda birşey gözükmüyor yarın başka bir test alayım ozaman yada gün içinde bugün test yapsam çıkarmı sizceYok erken değil zaten kendiniz gecikme olduğunu yazmışsınız eğer varsa evde yaptığınız idrar testinde bile çıkar şu an.
Sabah ilk idrar ile deneyin daha doğru sonuç alırsınız yada en net olanı kan verebilirsiniz. Bir de evde yapacaksanız mümkünse kaset test deneyin zaten gününüz geçmiş varsa çıkarAldığım testten mı kaynaklı bilmiyorum ama şuan onda birşey gözükmüyor yarın başka bir test alayım ozaman yada gün içinde bugün test yapsam çıkarmı sizce
başka bir marka alıp deneyeceğim bugün tekrar gözükmezse napmalıyım adet de olamıyorum değişik bir süreçSon adet tarihini soracaklar zaten, testte silik çıkmışsa hamilesinizdir. Hatta kese bile görünebilir.
Bu şekilde gözüküyor 3 saat birşey yemedim içmedim test bu şekilde çıktı2 tane alın bugünkü çıkmazsa yarın ilk idrarla yapın. 10 gün geçtiyse anında çıkması lazım.
Bu şekilde gözüküyor 3 saat birşey yemedim içmedim test bu şekilde çıktı