ıyı yanları bu kotu yanları bu hangısı daha agır basıyor onu bılmıyom sızın basınıza gelısee ne yapardınız empatı kurun
E canim derdin ne, otur oturdugun yerde o zaman.. Hem anlasamiyoruz diyosun, hem
de kotu yani oldugu kadar iyi yonleri de var diyosun kendi kendinle celisiyosun-tatlicadiarzu-
e o zaman sizle ne işi vardı evlenmeyip muhterem anasyıla otursaymış.2.iyi yönleride var demişssiniz ama bu anlattığınız kişi hint padişahının oğluda olsa gökten zembille inmiş bile olsa bu tür bi insanla evli kalmak işkencedir.güzelim şimdi gençsin belki çekerim diyosun ama ilerde yaşın ilerlicek ve sende sabır kalmıcak tükeniceksin işte o zaman feveran ediceksin.ama yazıkki iş işten geçmiş olucak sen gençliğini bu adama vermiş olucaksın.yol yakınken vazgeçmeyi dene.güçlü olmaya çalış.CADIARZUarkadaslar ben 3 yıllık evlıyım ama evlenmez olsaydım esım tam bır ana kuzusu dısarı cıksa doktora gıtsa hep annesıne soyluyor evde ben ona nedesem annesıne soyluyo neredeyse tuvalete gıttıgımı bıle soyluyecek ama annesınden duydugu bı seyı bana asla soylemıyo benımkı bıde akraba evlılıgı yakın baya ve o yuzde annemler hep kavga edıyor bu yıl bıraz duruldular bılıyomusunuz esım bana hıc sevdıgını soylemedı ama daha cok gencım ve dul kalmak ıstemıyom hem ben ayrılırsam etrafımda sevınen cok olur ben onların sevınmesınıde ıstemıyom ama boylede olmuyo ne yapıcagımı gercekten bılmıyom cocugumuzda olmuyo esımın sorunu var anca tuple olur dıyor doktorlar ben ne bahtsız ınsanım ne yapsam bılmıyom arkadaslar sız olsaydınız ne yapardınız benı hıc dınlemıyo ıstedıgı zaman dısarı cıkar zateen annesı acayıp yakınımızda oturur hergun gıder anasına sabah aksam arar annesı annesıyle carsı pazara gıder bende daha fazla konusurlar saba h erken arar kalk oglum ıse gıt dıye gunde 5 6 kere konusurlar annesı bı seyde dıyemıyom
ne yapayım yaaaaaaaaaaaaaa senağlama
arkadaslar sadece eşinin anneye düşkünlügü var başka bir kusuru yok degil mi?
ama o bile insana bıkkınlık verebiliyor...
sadece o yetiyor yani...
düşünsenize karısı umrunda degil sadece annesi var karısı sanki dış kapının mandalı...
anlatamadım ama biraz düşünürseniz anlarsınız...
BANA KIZMAYIN KÖTÜ ANLAMDA BİRŞEY SÖYLEMİYORUM...
AMA ANNECİ OLMAK ZATEN EN BÜYÜK DERT...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?