yasamak canım seninde haklı olduğun yerler vardır mutlaka ama inan her insanda aynı etkiyi göstermiyo... ben ne taktikler yaptım...o benle ilgilenmiyomu bende onla ilgilenmiycem dedim.... akşamları hep başka şeylerle meşgul oldum onunla hiç muhatap olmadım vs vs... ama zaten adamın istediği bu ... ben böyle yapınca adamın gözlerinde ayrı bi mutluluk huzur görüyorum... heralde diyoki "oh iyi ya bu sünepe kendince bişeylerle meşgul oluyo bana bulaşmıyo" diyo...15-20 gün bu oyuna devam ediyorum ama sonunda adamın iyice rahat davrandığını görünce deliriyorum...
hafta sonları giyinip süsleniyorum arkadaşlarımla buluşucam diyorum... sevinçten gözleri parlıyo hemen kendi arkadaşlarını arayıp plan yapıyo...bazen kasten eve geç geliyorum 10-10.30 ta hatta 11 de
aslında eve yürürken korkudan geberiyorum ama sırf onun dikkatini çekmek için...ama noluyo...ya geldiğimde tv nin karşısında sızmış oluyo ve ne zaman geldiğimi bile hatırlamıyo...ya da hiçbişey sormuyo...hiç merak etmiyo o saate kadar nerde olduğumu... diyorum ya adamın benle işi yok...ve üstüne bana bişey demeyip arkadaşlarına ailesine karşı bunlarla beni kötüler...ben napıcamı şaşırdım ve hiçbişey yapmamaya karar verdim....
bana olan ilgisizliğinden mutsuz olduğumu anlaması için planlar yaptım... akşam diğer odada internetin başına geçip msn de erkek resmi olan bi sayfa açıyodum... odanın kapısınıda onun göreceği şekilde yarı açık bırakıyodum...wc ye giderken odanın önünden geçti ve naptı biliyomusunuz... odanın kapısını çekip geçti...zaten hiç kıskanç biri değildir. arkadaşları sık sık bize gelir 35-36 yaşlarında bekar çam yarması gibi adamlar...bakalım napıcak diye üstüme açık saçık bişey giyerim...göğüslerimin nerdeyse yarısı ortada... hiç farketmez bile... taaaki zil çalana kadar beklerim o kıyafetle... o sevinçle kapıyı açmaya koşar bende yatak odasına koşar üstümü değiştiririm...adamın benle işi yokki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?