Gülsümcüm öle güzel demişsinki doru evlenmeden öncede böleydi haklisin değişir diye ümit edenlerden biriydim millete bu konuda akil verirken kendim sevgimin esiri oldum bekledim onu ölede mücadele ettimki kendimi sevdirmek için o konuşmayi sevmes diye sessiz bi kiz oldum o böle istemes şöle isteyenbilri diye şekilden şekile girdim ona beli etmeden edersem onu çok sevdiğimi anlar diye ozman heptten vazgeçer diye hatta ayrildim baktim sevmediğini hissettim bu yapilanlari seven yapmas dimi öle düşündüm ayrildim zorla sevdiremem kendimi dedim bitirdim bir hafta sonraisnda ailesiyle gelen oydu pişman dedim öle düşündüm değişicek demekki dedim ve bakin işte herşey ayni kendimi yaktim acikcasi bunun başka bi açiklamasi yok tekmeyi vursam ne olacak gene olan bana olacak özelbi işte çalişiyorum burdan da bana tekme vururlarsa ailemin yaninda su bulunduğum durumdan daha kötü olucam belki 6 yil dişarda kalan ben için bu durum çok daha ağir gelicek inanin napicami bilmiyorum dediğim gibi kadro bekliyorum beni kendime güveni eskisi gibi olabilmem için