- Konu Sahibi aadale_2323
Aklının karışmasını gerektirecek bir durum yok aslında, sadece şuan fazlasıyla endişelisin. Olacak mı? Olmayacak mı? Olacaksa nasıl olur? Kafanda ki soruların tüm cevaplarını ancak babanla konuşarak netliğe kavuşturabilirsin.Emin ol bu aşamalardan hepimiz geçtik, şuan yıllardır evli olan çiftlerden tut benim gibi düğün hazırlığı yapan yada şuan nişan-söz telaşesinde olan herkes.
çok çok ilerisini düşünüp kendini boşuna endişelendirme bence. Sen babanla görüştükten sonra bazı şeyler olağan seyrinde akıp gidecek o heyecanla beklediğin söz-nişan gecelerini bile anlamayacaksın. AA oldu bitti hiç anlamadım diyeceksin. İleride belki tüm bunları anarak gülümseyeceksin.Süper haberlerini bekliyoruz. :)
çok çok ilerisini düşünüp kendini boşuna endişelendirme bence. Sen babanla görüştükten sonra bazı şeyler olağan seyrinde akıp gidecek o heyecanla beklediğin söz-nişan gecelerini bile anlamayacaksın. AA oldu bitti hiç anlamadım diyeceksin. İleride belki tüm bunları anarak gülümseyeceksin.Süper haberlerini bekliyoruz. :)