- 14 Mayıs 2013
- 32
- 3
- 28
- Konu Sahibi aadale_2323
Merhaba, benim 5 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım askere gitti, geldi, işe girdi. Artık adı konulsun istiyoruz. 2 ay önce ailesi '' artık tanışmaya gidelim'' falan demiş, geldi bana söyledi. Annemlerin ilişkimizden haberi yoktu. Bende kendimi hazır hissedince 1 ay önce anneme durumu anlattım. Annem tabi biri olduğunu anlamış ama iş ciddiye binince böle şaşkınlıkla hem hüzün hemde sevinç gösterdi. Tabi durumu bir de babam söylemek gerekiyordu. Annem ''en söylerim'' dedi. Ertesi gün annem babama söylemiş. Babamda önce arkadaşım hakkında sorular sormuş nereli, ne iş yapıyor falan diye sonrada nerden çıktı? evlilik öyle çocuk oyuncağımı? bilmiyorum düşünücem falan demiş. sonrada işe gitmiş. annemde bana durumu anlattı. beklemeye başladık. 1 ay oldu babam konuyu hiç açmıyor, hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. geçen gün anneme sordum ne olucak falan diye annemde bekliyoruz kızım olmadı yine ben sorarım dedi ama annemden de ses seda yok ben bişey sormasam söyleyeceği yok. Bende kendi işimi kendim hallediyim, babamla ben yalnızken konuşıyım diyorum. Sonuçta benim duygularımı, istediklerimi benden başka kimse daha iyi anlatamaz. ama aklımda karışıyor. 1-2 kere anneme ben söylerim babama dedim. annemde yok olmaz ben söylerim demişti. Valla bilmiyorum ne yapacağımı? ne olur bi akıl verin, bi yol gösterin...