arkadaşlar morelim çok kötüü :(( falıma bakın n olurrr:((((

umarım öyle olur :) beni aldatmaya yeltenirken yakaladığım adamla ne kadar olur bilemiyorum :) ben bunu şöyle yorumlıyım süprizim onu unutmak ve bir daha affetmemek olsun

aldatmaya yeltendiği kız uzun saçlı saçını at kuyrugu yapan birimi yada sen mi öle uzun saçlısın ??? minyon bi kız saçlar uzun we at kuyruğu şeklinde kim bu?

aldatmaya yeltendiği kız uzun saçlı saçını at kuyrugu yapan birimi yada sen mi öle uzun saçlısın ??? minyon bi kız saçlar uzun we at kuyruğu şeklinde kim bu?

uzun saçlıyım ama hiç toplamam saçlarımı. kızı bi kere gördüm yani o günde ayrıldım zaten . esmer siyah saçlıydı sanırım akşam karanlıkta sokakta gördüğüm için şimdi görsem tanımam yani beyaz bi montu vardı saçları omuz hizasındaydı galiba .

o kızla ilgili bi haber alıp sewinebilirsin mesela o çocukla o kız hiç mutlu olamıcak zaten

Tmmdır o zaman şimdi geç oldu da yarın içtiğim kahvemi gönderirim sana:)
Bir de su dedigin falcı çok tepki çekti ondan sormaya cekiniyorum ama yakın tarihte dediği şeylerden yasadıgın oldu mu hiç?

hiç sorma ya abarttılarda abarttılar yok bi iş var falan allam ya canım ben çok falcıya gittim hiçbiri çıkmadı ama bu adam çok farklı ya arkadaşla gittik ikimizde dondukkaldık daha gideli 1 hafta oldu cnm zaten çok gide gide bende öğrendim artık bide 6. hissim kuwwetli ondan

Ben de cok baktırdım yavastan ben de bakmaya baslıyorum galiba :)
Yarın bu topiğe koyarım yeni fotografları öptüm cnm:) dedikleri cıkarsa eger bana haber ver olur mu belki telefonda işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…