Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada bakar mısın nolurrrrrrrr
banada bakar mısın nolurrrrrrrr
ipekcim şuan çıkmam lazım söz ilk girişimde bakıcam sana da
bana da bakar mısın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yükle canım benim yarın ipekle birlikte yorumliim seninkinide bu konunun altına yükle oke mucks
Ay pardon üzerime alındım bana dememişsin:)
tmm cnm ay çok sevindim falcıya gidicektim bi de seni gördüğüm çok iyi oldu çok saollll
Ay pardon üzerime alındım bana dememişsin:)
falcılar kdr iyi deilim ama ben =)
büyük hallerini ekledim .....
cnm sabah kahvem :)
canım şanssız bi dönem geçiriyosun şu aralar çok büyük düşünce kalabalığındasın bikaç konuda kendini çok yoruyosun...kalabalık ortamların war ama kendini çok soyutlamışsın herşeyin dışında durmak istiosun bikaç kısmetin war gözünün önünde ama kafan çok bulanık hiçbişeyi görmüosun bu fal senin tamamen iç dünyanı yansıtmış fincanı kendine mi çevirdin nabtın hiç dış bişe yok hep iç dünyan
öncelikle fincanına bayıldımmmmm =)=)))
tatlım birisiyle bi çatı altında karşılıklı güzel bi konuşman war bu konuşma büyük sevinçle sonuçlanacak bide yoldan gelecek birini bekliosun yada biri seni beklio ellerini açıp bekleyen biri çıkmış çünkü ayrıca güzel bi muradının gerçekleşmesi görnüo buda yakın bi zamanda olacak çok kısmetli bi insansın şansın her konuda çok açık senin C harfinde birinden bi hediye alacaksın bitane düşmanın çıkmış ama zarar weremio
Evet cnm kendime çevirdim. Kısmetler var demişsin de önemli olan gönlümden gecen olacak mı? Aşk var mı aşk:))