Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım şuan için karşılıklı bi konuşma görünmüo ama haber gelecek sana bu çocukla ilgili....2 niyetlisin sen 2 şeyi çok kafana takıosun we üstünde senin büyük bi yük war resmen belin bükülmüş bu ayrılık sanırım biraz senin tawırların yüzünden olmuş erkek arkadaşın baya kızgın sana şuan görüşmeyi fln düşünümüo ama haber gelecek ondan dolaylı yoldan bide sen çewrene bu olaydan çok bahsediosun herkes bi fikir sölüo iyice kafan karışıo bence kendi fikirlerin doğrultusunda hareket et inş. zamanla düzelcek gibi hissettim bakalım =)
sanaaaa şuann inanamıyorummmmmm yemin edyrmm herşey kelimesi kelimesine doğruuu şaşkınlık içindeyimmmmm yahuuu evt herşey bnm tavırlarm yüzünden olduu..peki cnm barışçakmıyız bi daha ayrılmıcazz dimiiii( ve haber gelicekmiş ya bnaa bununla ilgli bu haber olumlu muu
tşk ederim =) canım ben hayırlı olarak hissettim senin bu çocukla barışman senin kendi çabana bağlı dediğim gibi sorun senin tawırların kızdırmışsın onu bence gönlünü almaya bak ufak bi hediyeyle...ben sonunu iyi hissediorum umarım öle olur
tşk ederim =) canım ben hayırlı olarak hissettim senin bu çocukla barışman senin kendi çabana bağlı dediğim gibi sorun senin tawırların kızdırmışsın onu bence gönlünü almaya bak ufak bi hediyeyle...ben sonunu iyi hissediorum umarım öle olur
şuan başka şehirlerdeyizz burda olsa alıcamdaa uzaktan olmuo be tatlım:) çok kızgın bana ya 2 gündür hiç konuşmadık bende üstüne gitmek istemiyorum:) ağzına sağlık cnm inş hayırlısı budur vakit ayırıp baktığın için çook amaa çook teşekkür ediyorum sana
Tatlım öncelikle t ya da e harfi çıkmış isimlerinizde bu harfler var mı? Sen ztn belirtmişsin ilişkinizi ama bu sorunlar her şey güzel giderken bir anda başlamış sanki ve bu durum 1-2 günlük bir şey degil bir dönemdir bu sorunlar devam ediyor görünüyor. Ama bu konuyu kafasına takan, dallandırıp budaklandıran sensin çünkü beyin resmen ağaç gibi çıkmış.
Şimdi birisi tarif edicem, senin falın oldugu için sensindir diye düşünüyorum. Saçlar çok açık renk degil, kumral ya da esmer gibi, uzun, katlı hacimli saçlar var. Burun biraz sivri, cene de belirgin, bu kişi sensin die hissettim
Yakın bir zamanda üzerini sürekli bastırdıgın br şeyi artık içinde tutamayıp patlicaksın bunu yapınca da ferahlayacaksın. H ya da k harfi gördüm bir de.
Araba ile ilgili bir konu olabilir bu günlerde. 5 li tarihlere de dikkat et ilişkin için. Bir de sizin bu durumunuzdan hoşnut olan bir bayan çıkmış. Senin bu çocukla bir görüşmen olacak ama kulp tam olarak nerde belli degil falda:)))ama etrafı temiz görüşmenin.
Bugünlerde yeni bir kısmetin var
Bir de bu sanırım aklındaki kili, alın kısmı biraz geniş ve saçları çok kısa degil biraz fazla saçlı birisi çıkmış kumral gibi esmer degil bu kişi.
Bu kdar gördüm tatlım...
Butterfly ben de topik açtım bugün nolur bana da bak noluurrr:)))
ayyy ne demek cnm bnmmm...ewet daha yeni bi tartışmaysa üstüne gitme azcık bekle inş. herşey düzelir muckk =)
tarif ettğim kız benüm:) t ve e harfleri erkek arkadaşımda var cnm:) 5li harfe dikkat et demişin cnm olumlu bu olumsuzmu yoksa
bi ayrılık falan görmedin dimi cnm ayrlmcz dimii
ipekcim şuan çıkmam lazım söz ilk girişimde bakıcam sana da
Ayrılık görmedim cnm ama o kötü niyetli kıza dikkat et sen tatlım.
Tmm tatlım aman ha unutma bnm topiğimde falımın resmi ya da istersen yeni yüklerim:)
çok soru sordum ama bu son sorumm 5li tarihte ne olacak olumlu mu olumsuzmu
tatlım içime sinmedi bi bakayım dedim girdim topiğine falın çok karanlık çıkmış ışık az sadece büyük bi sıkıntıdan kurtulduğunu ve üstünde nazar olduğunu görebildim sen bi ara iç bu konuya ekle yorumliim ben sewgilerle )