Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birisiyle karşılıklı bi konuşma yabmak istiosun ama engelleyen kişiler war konuşmak istediğin kişinin arkasında hamile bi kadın war bide senin dedikodunu yapıp hayatını etkileyen heybetli biri görünüo bi yoldanda haber gelecek...konuşmak istediğin kişiylede yollarınız ayrı cnm aranıza koca bi dağ girmiş görünüo pek iç açıcı gelmedi :/
canım tşekkkür ederim öncelikle konuşmak istedğim kişi eski sevgilim hatta dün yanına gittim benle görüşmedi bile telime bile bakmadı cvp vermedi nasıl morelim bozuldu bi bilsen,engelleyen kişiler kim acaba arkadşları mı kim niye engellemk istesnler off allahm off (
hamile kadn mı onu etkliyo :S
güzelim senins ewdiğinin arkasında hamile bi kadın war kendi ailesinden biri olabilir bu çocuk birilerinden akıl alıo onlarda tetikleyici konuşuo eqer bi kere aradıysan we karşılığında terslediyse bidaa arama bırak boşluğa düşsün bak o zmn nası kendi arıo
ayy cnmm kaç kez aradım ben bunu tersledi bni ama bundan snra aramıcam aslaaa,inş geri döner bana
bişe sorcam bahsettiğin kişinin arkadaş ortamı geniş we rahat insanlar mı? bide sewdiğin çocuk aşka sewgiye pek değer vermeyen birimi?
evet çok rahat insanlar yani verirde bana öyle gösterdi ama bi keresinde aşk denilen bişe yok demşti sevmese teyzesiglle tanıştırmazdı evlilik düşünmezdi demi benle :S ayy kafam çok karştı
ailesinden biriyle tanıştırmak göz boyamak cnm hiçbişeyin ciddiliğini ispat etmez sadece yeri gelince ben seni ailemle bile tanıştırmıştım demek içindir...
doğru daha evvelde söylemşti bunu bana..ne yapcam bilmyiorm 2 senedir seviyorm ben bunu off off
her seferinde sen bidaa aramıcam diosun ama arıosun aradıktan sorada ağlaya ağlaya kendine kızıosun doru mu ?
doğru canım pişmanlık duyuyormm elimde değil seviyorum ya çevremde iyi değil çok sıkılıuorm
boşwer cnm dediğim gibi çok üstüne düşersen kazanmak yerine iyice kaybedersin insanlar elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamazlar bunu unutma bırak üstüne düşüp ona o zewki yaşatma
aynen canm çok sağol..yarın içer gene bi bakarsın olur mu