arkadaşlar merhabalar..

nadiredurmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
29
0
39
aranıza yeni katıldım ve siteyi kullanmayı tam olarak bilmiyorum..sizden bi kanuda yadım isticem..31 haftalık hamileyim ve minik meleğimin karnında-muhtemelen yumurtalığında-5 cm çapında bir kist saptandı..morelim çok bozuk ve konuyla ilgili çokda bilgi bulamadım..sizlerden ricem konuyla ilgili bildikleriniz varsa bana yardımcı olmanızdır.. şimdiden çok teşekkür ederim.

aranıza yeni katıldım ve siteyi kullanmayı tam olarak bilmiyorum..sizden bi kanuda yadım isticem..31 haftalık hamileyim ve minik meleğimin karnında-muhtemelen yumurtalığında-5 cm çapında bir kist saptandı..morelim çok bozuk ve konuyla ilgili çokda bilgi bulamadım..sizlerden ricem konuyla ilgili bildikleriniz varsa bana yardımcı olmanızdır.. şimdiden çok teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun canım...umarım biran önce herşey yoluna girer...:Saruboceq:

çok geçmişler olsun.
aynı şekilde bir arkadaşımın bebeğindede olmuştu 38.haftasında doğum yapana kadar çok küçüldüğünü söylemişti.
şuan oğlu 10 günlük ve kistin tamamen kaybolduğu söylenmiş..
dilerim sizde böyle çabucak kurtulursunuz hayırlı doğumlar

hosgeldınız oncelıkle. konu ıle ılgılı bı bılgım yok ama umarım cok cıddı bırsey degıldır ve arkadasımızın dedıgı gıbı zamanla duzelır. doguma bısey de kalmamıs hayırlı dogumlar dılerım. allah saglıkla bebegınıze kavustursun sızı.

ya valla ilginize çok teşekkür ederim ilk öğrendiğim gün çok panik olmuştum..birden fazla doktora gittim hepsi de geçebileceğini söyledi iiçim rahatladı biraz..

X