Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum çok dardayım bir çıkmazın içine düştüm çıkamıyorum beni anlayan kimsem yok

Amcanı bilmem ne yaparım ! ,aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi

Anneniz üvey ya da sizden kurtulmaya çaışıyor olabilir mi? Geceleri kapınızı sıkı sıkı kilitleyin, bir gece ansızın girip sizi yastıkla boğabilir, o vibeı aldım yani kadından

Zorla değil ya istemiyorsan istemiyorsun. Net bir şekilde istemiyorum de, tamamen hayatından çıkar. Bu insandan sana zarardan başka birşey gelmez. Annene de şaşırdım ama o anlamıyorsa sen net ol. Asla bu kişiyle bir yola girme..

Cok enteresan anneniz varmış.
Sizden kurtulmaya çalışıyor heralde.
Başka hiçbir mantıklı sebep bulamadım. Adam melek de olsa istemiyorum dediysen orda bitmiştir ne bu ısrar

Ya annene birsey olma ihtimali yuzunden olan senin hayatina olursa?

Annen iş güç sahibi olmasına kapılmış, seni yakacak, diren direnebildiğin kadar, baktın zorla verecekler, git polise sığın, mor çatıya başvur, önce bunları yapacağına dair anneni uyar, zorla evlendiremez. Bence sen yeteri kadar direnemiyorsun

Anneme bende çok kızıyorum çok yoruldum laftan anlamıyor sabaha kadar anlatıyorum pfff yeter diyor gidiyor

Mesela ben işte olıyordum dışarı çıkıyorum o zamanlar annem arıyor

ben ayni boyle igrenc biriyle nisanlandim belki duzelir dedim hep ne tehditi bitti ne hakareti en son dayanamayip ayrildim inan asla duzelmiyorlar insan neyse o asla bi daha bir araya gelme bence annenden de mumkun oldugunca uzak dur yasadiklarini asla anlatma oyle anneler cok aman evlensin de nasil olurda olsun diyen sanki evlenince hersey cozulecek kendi ayaklarinin ustunde dur en onemlisi o gecer bu gunler

Nasıl kurtuldun ondan bende suan tam bu durumdayım burada bazı insanlar inanmıyor ama bu durumu sadece yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…