Aslaaaa olmaz şiddete meyilli ya kaç kere toplum içinde hakaret etti kolumu sıktı bağırdı ağzımı kapattı bana vurdu aileme anlatıyorum abartıyorsun diyorlar anneme babama bile küfür ettiSeviyormusunuz sevmek mi?Daha karsidan boyle ayni evde yasadiginizi dusunun .simdiden taviz verirseniz evlendikten sonra siddete hazirlikli olun.annnenize gelince net bir tavir koyun istemiyorum deyin seviyorum ama onunla bir omur gecmez diye annenizin yanindada soylerseniz.O da duzelir der.Sevmiyorum kesinlikle istemiyorum deyip,tavirinislzi koyun.Ve en onemlisi ne biliyormusunuz bu adamdan baba olurmu diye bir kendinize sorun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum çok dardayım bir çıkmazın içine düştüm çıkamıyorum beni anlayan kimsem yok
- Konu Sahibi selen3423
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- sevgilim bana saygısızlık etdi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Annem diyor ne varmış ki Suriye de 2 kızla konuştu diye sanki canlı mı gördü adam azar dan kızlarla flört ediyormuş sürekliİstemiyorum diyeceksiniz
Bitti
Sizi aldatmış birini eve alan anneniz de akıllara zararmış
Seviyorsunuz birbirinizi ayrılmayın falan diyorOo yeah, ne diyo adama?
- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Hayatini hasta annenin laflari ile ilerletme ozaman lütfen..Annem psikolojik tedavi görüyor evet panik atak hastası ve depresyon ama önceden çok daha kötüydü suan dusuk dozlar da ilaç alıyor
Tamam anneler kutsaldir falan fistan da
Gore gore kizina kotuluk eden annenin de kutsalligini sorgularim kusura bakmasin kimse.
Kendi hayatini yasa kizim.
Benim de ergen bir kizim var o yuzden kizim diyorum sana yasini bilmiyorum ama ben kızıma asla bu tarz davranilmasina musaade etmezdim!
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Gönül işlerinize neden bu kadar müdahele ediyor anneniz.Annem diyor ne varmış ki Suriye de 2 kızla konuştu diye sanki canlı mı gördü adam azar dan kızlarla flört ediyormuş sürekli
İstemiyorum diyorsunuz hala neden bu ısrar
Nasi ayarladi yahu? Nerde yatti bu erkek arkidis babanla abinin arasinda misalon
Seviyorsunuz birbirinizi ayrılmayın falan diyor
27 yaşındayım abla çok zordayım anneme anlatamıyorum adam beni öldürür diyorum şiddete çok meyilli ağzı çok bozuk hep küfür ediyorHayatini hasta annenin laflari ile ilerletme ozaman lütfen..
Tamam anneler kutsaldir falan fistan da
Gore gore kizina kotuluk eden annenin de kutsalligini sorgularim kusura bakmasin kimse.
Kendi hayatini yasa kizim.
Benim de ergen bir kizim var o yuzden kizim diyorum sana yasini bilmiyorum ama ben kızıma asla bu tarz davranilmasina musaade etmezdim!
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Tamam o zaman dinlemiyolarsa, sen de onlari dinleme, hoscakal, cacavAslaaaa olmaz şiddete meyilli ya kaç kere toplum içinde hakaret etti kolumu sıktı bağırdı ağzımı kapattı bana vurdu aileme anlatıyorum abartıyorsun diyorlar anneme babama
Takıntı haline getirmiş çocuğu çok deli dolu gayet dolu diye evet aynen böyle ama sinirli yönü hiç böyle değil bi sinirlensin gözü dönüyorGönül işlerinize neden bu kadar müdahele ediyor anneniz.
İstemiyorum diyorsunuz hala neden bu ısrar
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Annesi ikna etmis, yedim mi? Bence yemedimEvde yabanci bir erkegin kalmasi konusuna takildim ben.
Muhafazakar degilim ona ragmen yapamazdim.
Bu nerenin adeti?
- 19 Aralık 2014
- 5.863
- 1
- 47.997
- 748
depresif hasta böyle davranmaz. panik bozukluğa dair bir şey de yazdığınızı göremedim ki.annem zaten depresyon ve panik atak hastası ilaç alıyor
velev ki öyle,o zaman ne diye dediklerini yapıyorsunuz? sağlıklı düşünmediğini biliyorsanız , söylediklerini yapmayın. anneniz adamı zorla evin içine çekmedi ya? engelleyin telefonundan annenizin,tepkinizi ortaya koyun.
siz de ılımlı davranmasanız eve gelip üstüne bir de birkaç gün kalamazdı o adam.
bence bazen değil HİÇ sağlıklı düşünemiyor anneniz. yani annelik merhametini vb geçtim, herhangi bir insan bile bir başkasına böyle bir adamı yakıştırıp zorla oldurmaya çalışmaz.basen sağlıklı düşünemiyor bence
inanılmaz bir konu, hayretler içinde takipteyim
- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Kafana silah mi dayiyor annen???27 yaşındayım abla çok zordayım anneme anlatamıyorum adam beni öldürür diyorum şiddete çok meyilli ağzı çok bozuk hep küfür ediyor
Hayir demeyi bileceksin!
Benim kizim 13 yasinda kök söktürüyor bize , birseyi asla zorla yaptiramiyoruz babasi da ben de..
Sen niye boyun egiyorsun bu yasinda?
Allah askina aklini basina topla
Su adamdan uzaklaş!
Yoksa basina bi is gelecek..
Komşumuz var o konuyu biliyor anneme böyle yapma yanlış yapıyorsun diyor oda evet falan diyor o gidiyor annem yine beni dolduruyordepresif hasta böyle davranmaz. panik bozukluğa dair bir şey de yazdığınızı göremedim ki.
velev ki öyle,o zaman ne diye dediklerini yapıyorsunuz? sağlıklı düşünmediğini biliyorsanız , söylediklerini yapmayın. anneniz adamı zorla evin içine çekmedi ya? engelleyin telefonundan annenizin,tepkinizi ortaya koyun.
siz de ılımlı davranmasanız eve gelip üstüne bir de birkaç gün kalamazdı o adam.
bence bazen değil HİÇ sağlıklı düşünemiyor anneniz. yani annelik merhametini vb geçtim, herhangi bir insan bile bir başkasına böyle bir adamı yakıştırıp zorla oldurmaya çalışmaz.
inanılmaz bir konu, hayretler içinde takipteyim
- 19 Aralık 2014
- 5.863
- 1
- 47.997
- 748
alkış tepkisi olsa bin tane bırakırdım şu yorumunuza.Kafana silah mi dayiyor annen???
Hayir demeyi bileceksin!
Benim kizim 13 yasinda kök söktürüyor bize , birseyi asla zorla yaptiramiyoruz babasi da ben de..
Su adamdan uzaklaş!
yapılacak şey ortada, bile bile lades demeye gerek var mı?? sanki çözümsüz bir dert var ortada.
hayır de,engelle,uzaklaş,bitsin!
Abla annem rahatsız üsteleyince kriz falan geçiriyor ben 27 yaşındayım 7 senedir evin tüm yükü bende annede benim baba da evin reisi herşeyi annem hasta oldu aylarca hastane de yattı herşey bana kaldı iş ev yemek bulaşık omuzum da hala çok yük var annem kötü değil ama sağlıklı düşünemiyor tartışmaya girsem benim yüzümden birsey olur diye korkuyorumKafana silah mi dayiyor annen???
Hayir demeyi bileceksin!
Su adamdan uzaklaş!
Hayır dedim istemiyorum dedim ayrılalım dedim bırakmıyorum seni dedi engelledim başka yerlerden aradıalkış tepkisi olsa bin tane bırakırdım şu yorumunuza.
yapılacak şey ortada, bile bile lades demeye gerek var mı?? sanki çözümsüz bir dert var ortada.
hayır de,engelle,uzaklaş,bitsin!
Biz doğuluyuz o salon da yattı ben kardeşimle kendi odam daEvde yabanci bir erkegin kalmasi konusuna takildim ben.
Muhafazakar degilim ona ragmen yapamazdim.
Bu nerenin adeti?
- 23 Ocak 2021
- 1.025
- 858
- 73
Hemen bi uzmanla gorumseni tavsiye ederim canim anneni oldursen eline ne gececek o mezara sen hapseAnnem bana karşı böyle olduğu için ya kendimi ya annemi öldüreeğim ben iyi değilim çok zor şeyler yaşadım belki tedaviye ihtiyacım vardır çünkü çok üstüme geliyor annem her konuda evin tüm yükü bende birde annem ilişki konusunda beni aşırı zorluyor
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Hem de dogulu babayi mi ikna etti annen ?Biz doğuluyuz o salon da yattı ben kardeşimle kendi odam da
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Bizden istedigin tavsiye nedir peki?Hayır dedim istemiyorum dedim ayrılalım dedim bırakmıyorum seni dedi engelledim başka yerlerden aradı