Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum çok dardayım bir çıkmazın içine düştüm çıkamıyorum beni anlayan kimsem yok

Annem zorla getirtti gelmesin anne anlaşamıyorum diyorum yok gelsin bakalım diyor adam geldi annem nasıl sevdi onu hep onu savundu beni hiç savunmadı tartışıyoruz adam resmen bana şiddet uyguluyor annem sen haksızsın diyor adamı deli etmişsin oda hapmış erkektir yapar diyor baban bana hiç yapmadı mı sanıyorsun diyor

Annem beni çok yoruyor çok yoruldum istemiyorum diyorum vicdan yaptırıyor bana seviyorum evet ama onunla bir gelecek olmaz sevmek sevgi herşeyi kaldıramaz olmuyor adama karşı içim rahat değil
Kendi kararlarınızı alacak yaştasınız anneniz de size silah dayanıyor herhalde o yüzden he deyip geçin adama da net şekilde yolu gösterin

Bir de kafama takıldı adam annenizle iletişim kurup annenizi ikna ederken falan siz neredeydiniz

Ağladım yalvardım anne içim rahat değil nolur yürüyemiyorum kalbim ağrıyor ağlamaktan istemiyorum adamı diyorum babam dün istemiyorsan ayrıl dedi annem babamın yanında oynuyor bende öyle dedim diyor sonra o gidince bana diyor ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır azıcık iyi git çocuk kafalanır diyor sende seviyorsun diyor evet sevdim seviyorum da ama sevgi yetmiyor ki

Tamamen gerçek diyorum ya ya bıçağı alıp kendimi yada annemi öldürecğim annem zaten depresyon ve panik atak hastası ilaç alıyor basen sağlıklı düşünemiyor bence

Gerçekten üvey annem olduğundan şüphe ediyorum çünkü annemin 7 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum yani bunları öz anne yapamaz gibime geliyor

Tamamen gerçek diyorum ya ya bıçağı alıp kendimi yada annemi öldürecğim annem zaten depresyon ve panik atak hastası ilaç alıyor basen sağlıklı düşünemiyor bence
Ben anlamadim bu erkek arkadas geldi sizde kaldi bi sure, evde baba, erkek kardes falan, okeye 4. de aradilar mi?

Annene kulaklarini kapa!
Ve kendi dogrularinla yasa.
Belli ki annenin psikolojik yada zihinsel sorunlari var.

Annem bana karşı böyle olduğu için ya kendimi ya annemi öldüreeğim ben iyi değilim çok zor şeyler yaşadım belki tedaviye ihtiyacım vardır çünkü çok üstüme geliyor annem her konuda evin tüm yükü bende birde annem ilişki konusunda beni aşırı zorluyor

Baba nerdeydi, erkek kardes nerdeydi bu Suriye komandasu gelip sizde kalirken

Seviyormusunuz sevmek mi?Daha karsidan boyle ayni evde yasadiginizi dusunun .simdiden taviz verirseniz evlendikten sonra siddete hazirlikli olun.annnenize gelince net bir tavir koyun istemiyorum deyin seviyorum ama onunla bir omur gecmez diye annenizin yanindada soylerseniz.O da duzelir der.Sevmiyorum kesinlikle istemiyorum deyip,tavirinislzi koyun.Ve en onemlisi ne biliyormusunuz bu adamdan baba olurmu diye bir kendinize sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…