Arkadaşlar meme büyütme estetiği iyileşme süreci yardıma ihtiyacım var

Merhabalaaar Çok teşekkür ederim hepimizin geçtiği zorlu bir yol oldu evet baya uzun ve sancılı bir süreç ancak taş gibi güzel memelere sahip olmak için değer. Şükür benim ağrılarım 1 aydan sonra azalmaya başladı ayın 10 unda 3. ayım bitecek pek bi şikayetim kalmadı, umarım böylelikle 1 senemizi deviririz. Doktoruma gittiğimde ödemden kaynaklı ağrı olduğunu söylemişti çünkü ben ağrı hissetmeyince arveles vermişti onu kullanmamıştım gereksiz ağrı kesici içmeyeyim diye. Ancak ağrı kesiciyi antieflamatuar amaçlı veriyormuş doktor, sonrasında 2 kutu arveles yazdı kullanınca ödem geçti ve normale döndü. Bunca zaman güzel bir yüzüm olduğunu söylerlerdi ama ben memelerim olmadığından dolayı hiç kadın gibi hissedemezdim, müthiş bir özgüven getiriyor. Onca sıkıntıya gerçekten değer

Hepimize çok geçmiş olsun umarım sorunsuz yıllarca mutlulukla kullanırız Motive edici mesajınız için de çok teşekkür ederim çok naziksiniz

Merhaba, doktorum bana da arveles ve antibiyotik yazdı ama ben ağrı kesiciyi içmiyorum 2 gündür ağrım çok olmuyor diye. İçmemiz mi gerekiyormuş?

Merhaba, doktorum bana da arveles ve antibiyotik yazdı ama ben ağrı kesiciyi içmiyorum 2 gündür ağrım çok olmuyor diye. İçmemiz mi gerekiyormuş?
Merhaba doktorum antieflamatuar yani ödem atmaya yardımcı olsun diye yazdığını söyledi. Ben de ağrım yok diye içmeyi tercih etmedim. Sonrasında 2 kutu yazdı mide koruyucu ile birlikte. Kullanınca şikayetlerim geçti, doktorunuza ya da asistanlarına danışın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…