Göz Çevresi Bakımı arkadaşlar macitefendi göz çevresi kremini kullanan var mı

ecemnazz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
348
1
at kestanesi kremi diye duydum aktardan ama bilmediğim bir krem fiyatı da 29 lira az da değil deneyen memnun kalan var mı ona göre alacağım da benim göz morluklarım ırsi

benimde göz çevremde ırsi koyu renk halka var açık tenliyim dahada belli oluyo. bugün bu kremi aldım.ama 20 liraya aldım ben biraz önce sürdüm kremi bakalım denicem.iyi gelirse yazarım inşallah

lavince cevabını bekliyorum ins iyi gelir benim de çok belli morluklar ne yapsam geçmiyo bir türlü

Frezya35 adlı arkadaşın (gözaltı morluklarına elveda) adlı açtığı konuyu okuyun lütfen.Oda sizin konunuzun birkaç konu altında.Kendisi bu kremi kullanıp memnun kalmış.Onun konusunu okuduktan sonra bu kremi ben de aldım.Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.Henüz daha etkisini göremedim,anlayamadım.

ben uzun süredir kullanıyorm yaklasık 1 ayı gecti. ama morluklarımı silip atmadı içinde zeytinyagı varmıs bende bazenleri zeytinyagı sürüyorum altına bazen e vitamini kapsülü yüzüme sürerken oraya da sürüyorm . cok kuru oldugu için mecitefendi krem güzel ama aman aman etkisi yok

Ben 3 aydır kullanıyorum fakat hiçbir faydası olmadı sadece göz altını nemlendirmek için iyi o kadar.

X