Arkadaşlar evleneli 5 ay olcak ama okadar zor şeyler yasiyorumki esimin tuaf hareketleri ilk baştan anlatiyim öncelikle nisanlilk donemmz guzeldi bana karşı cok iyydi neyse evlendik ettik evllgmzin 1 hafta sonrasi resmen başka bi adam geldi surekli kudur eden eşi degilde hizmetcisi gibi davranan ve surekli sınır krizleri geciriyo evdeki herşeyi yikip kiriyo bir gün iyiyse bir gün kötü bana zarar vermeye basladi yuzume samar atmalar sinirlennce ne yaptgini bilmiyo
bende annesiyle konustum bana bole bole davraniyo diye ama kadin surekli uzerini kapatiyo herseyin acaba niye olee yapti elnden gelse beni suclycak ve ilaç iciyo hergün bunu ne diye içtiğini sordugumda uyumak için ddi ama ben arastirdim epilepsi ve bipolar hastalarınn kullndgi yaziyodu daha sonra kardesinin konuşmalarını duydum bipolar hastasiymis hastanede tedavi görmüş ve hala devam ediyomus basimdan assa kaynar sular indi benden gizlediklerinemi yanayim bu yaşadığım seylere bi anlam verememkmi
ve hala benden gizliyolar bazı şeyler kafamda yeni oturdu surekli beraber oturmaya zorluyolar haftann 3 günü onlarda kalıyoruz bktm artık kendimi zavallı gibi hissediyorum resmen kandirildimm
çok zor şeyler yasiyorum arkadaşlar ailesi hiç pesmzi birakmiyo bosanmayi bile düşünüyorum o derece