- Konu Sahibi gozdeggrmn01
Ya canım benim sag taraftan dıkıs hafıf acılma yapmiş kapanırmı buÜst üste çok fazla zorluk yaşamışsınız geçmiş olsun inşallah bundan sonra mutlu olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım benim sag taraftan dıkıs hafıf acılma yapmiş kapanırmı buÜst üste çok fazla zorluk yaşamışsınız geçmiş olsun inşallah bundan sonra mutlu olursunuz
Her şeyde bir hayır vardır. Hayal ettiğiniz şeyi gerçekleştirdiniz. 1 ayı doldurunca üzerinizi değiştirirken bile size moral olacak. Böyle bir süreçte ameliyat olduğunuz için bence çok güçlü bir kadınsınız eşiniz neler kaybettiğini düşünüp pişman olsun artıkAllah razı olsun verdıginiz Moral ıcın ınanın hersey öyle üst üste geldıkı kımsem yoktu esımden ayrılma surecım ameliyatımm ben uzuntuden hasta oldum belkıde yanlızlıktsn yataklarda agladım 16 yasında oglum var o ılgılendı hep ondan gızledım göz yaslarımı ınanınkı ıkı uc gundur ıyıyım aglama krızlerim gelıyo neden üste üste getırdınız derseniz bezen planladıgımız gıbı gıtmıyor hıc bır sey iş yerim cıkıs verdı depremden dolayı tazminat aldım o para ile hayalımı gerceklestırdım o süre zarfında bosanma dılekcesı geldi mahkemeden cok zordu bnm için gercekten bı dedtecı sızınle ılgılenecek kısi cok cok onemli ben yanlızlıktan hasta oldum .
Cok tsk edıyorum suan daha ıyıyım Allah razı olsun sagolun evet bende cok duygu gecişi yasadım olumsuzluk lar da cok bogdu benı tam ıyılestım istedıgımı gıyıcem derken dıkısım acılmiş benim bu cok korkutuyo Dr mun tahını cıktı yok burada aradım sordum korkma dedi ama ben cok tedırgınım ve tekrardan dıkıs atılırsa basa donecegim sizce kapanırmi bu yoksa daha kotu olurmuHer şeyde bir hayır vardır. Hayal ettiğiniz şeyi gerçekleştirdiniz. 1 ayı doldurunca üzerinizi değiştirirken bile size moral olacak. Böyle bir süreçte ameliyat olduğunuz için bence çok güçlü bir kadınsınız eşiniz neler kaybettiğini düşünüp pişman olsun artık
Ameliyat sonrası benimde moralimin bozuk olduğu zamanlar olmuştu. Başkasına muhtaç olma hissi, hareket kısıtlanması....Birkaç gün sonra moral bozucu olmaya başlıyor. Bende sebepsiz yere ağlamak istiyor ama ağlayamıyordum. Eşimle konuştuk. O da seneler önce kulağından ameliyat olmuşu ve sonrasında aynı duyguları hissettiğini söyledi. Her ameliyat sonrası bu tarz psikolojik dalgalanmalar olabiliyormuş. Bunu duyunca biraz rahatladım.
Benim 2,5 ay dılmasına rağmen hala düzenli C vitamini alıyorum, hasta olmaktan korkuyorum.
Ve dıkiş yerleri ıcten ıcten sanki deride bişi geziyor cok kasınıyo ama sırf korkuma kasıyamıyorum ya ben ıkı haftadan önce dusa bile gırmedım ve bir kere dus aldım 20 gundur okdr dikkat ettımHer şeyde bir hayır vardır. Hayal ettiğiniz şeyi gerçekleştirdiniz. 1 ayı doldurunca üzerinizi değiştirirken bile size moral olacak. Böyle bir süreçte ameliyat olduğunuz için bence çok güçlü bir kadınsınız eşiniz neler kaybettiğini düşünüp pişman olsun artık
Ameliyat sonrası benimde moralimin bozuk olduğu zamanlar olmuştu. Başkasına muhtaç olma hissi, hareket kısıtlanması....Birkaç gün sonra moral bozucu olmaya başlıyor. Bende sebepsiz yere ağlamak istiyor ama ağlayamıyordum. Eşimle konuştuk. O da seneler önce kulağından ameliyat olmuşu ve sonrasında aynı duyguları hissettiğini söyledi. Her ameliyat sonrası bu tarz psikolojik dalgalanmalar olabiliyormuş. Bunu duyunca biraz rahatladım.
Benim 2,5 ay dılmasına rağmen hala düzenli C vitamini alıyorum, hasta olmaktan korkuyorum.
Belki sana öyle geliyordur dikişler 10 günde iyileşiyor diye biliyorum pansuman yap çok rahatsız ediyorsa da acile bi görün bi yol gösterirler geçmiş olsunYa canım benim sag taraftan dıkıs hafıf acılma yapmiş kapanırmı bu
Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim. Benim başıma gelmediği için yorum yapmam doğru olmaz. 3 hafta dikiş yerlerimin üzerine gazlı bez koymuştum. Dikkat ettiğim tek şey buydu.Cok tsk edıyorum suan daha ıyıyım Allah razı olsun sagolun evet bende cok duygu gecişi yasadım olumsuzluk lar da cok bogdu benı tam ıyılestım istedıgımı gıyıcem derken dıkısım acılmiş benim bu cok korkutuyo Dr mun tahını cıktı yok burada aradım sordum korkma dedi ama ben cok tedırgınım ve tekrardan dıkıs atılırsa basa donecegim sizce kapanırmi bu yoksa daha kotu olurmu
Belki sana öyle geliyordur dikişler 10 günde iyileşiyor diye biliyorum pansuman yap çok rahatsız ediyorsa da acile bi görün bi yol gösterirler geçmiş olsun
Belki sana öyle geliyordur dikişler 10 günde iyileşiyor diye biliyorum pansuman yap çok rahatsız ediyorsa da acile bi görün bi yol gösterirler geçmiş olsun
Tatilde bol bol denize girin deniz suyu dikiş yerlerinizi daha çabuk iyileştirir mikrop kapmamalı için havuzdan uzak durun derimBeni çok sarsmadı ama yanımda yardımcı olacak kimse olmayınca ara ara zorlanıyorum bugün 8. Günüm kollarımı kaldırmak ve ağır taşımak dışında her şeyi yapıyorum bayramda tatilde olucam onu da düşünüyorum bu halde deniz ya da sıcak zorlar mı diye daha 19. günüm olacak. Mutlu olmanıza sevindim ben de şu süreçte hiç pişman olmadım ameliyat çıkışı bile doktoruma çok mutluyum demişim hala da mutluyum iyi ki yaptırdım