- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
23 yaşında 9 aylık evliyim. Eşimle farklı dünyaların insanıyiz ve benim iyiniyetimi çok fazla su istimal etti. Kumar alışkanlığı vardı bileziklerim herşeyim gitti üstüne borçlandı söz vermesine rağmen kacinciya . En son ailesi öğrendi onunla konuşmuyor. Üç gün bu olaydan sokakta kaldı ben dayanamadım yardımcı oldum barıştım . Ailesine borçlandı yardımcı oluyorum ama bunun hali hal degil. Kur'an'a bastıgi halde ettiği sözleri tutmuyor. 4 ay önce bana karşı şiddet girişimindede bulundu . İstemediğim insanlarla takılıp ediyor ve ben artık çok yoruldum . Sırf arkadaşlarına hayır diyemedigi icin ben arkadaşlarıma söz verdim sen ablana gitme dedi ve çok kotu kavgaya tutuştuk iki gün önce yine seni döverim dikkafali tarzında laflar kullandı bana. Sosyal medyasında tarihimiz vardı onuda kaldırmış telefon şifresini sürekli değiştirir. Ben artık çok yoruldum ve çok pişmanım . Aile apartmanında oturuyorum bir yandan yaşlı ailesine ona bakıp çalışıyorum oysa bana bunu reva görüyor. İşyeri 40 gün izin verdi 40 günlük iş bulması gerekirken orda burda geziniyor. Gönlüm çok soğudu eski sevgilimle evlenmedigim için çok pişmanım . Ben artık ne yapicam kestiremiyorum çok yoruldum. İşte kız çocukları babasız olunca erkeklerde yapacaklarından hiçbir zaman çekinmiyor.